kapat

CUMARTESİ 04 TEMMUZ 1998

Hakan, Real Madrid'i yine reddetti!

Galatasaray'ın süper golcüsünün, İspanyol kulübünden gelen son transfer teklifini de kabul etmediği öğrenildi İsviçre kampını tamamlayan Sarı-Kırmızılılar ilk sınavını bu akşam Basel'e karşı verirken, maç 20.00'de başlayacak

SION - Galatasaray'ın golcüsü Hakan Şükür, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid'in transfer teklifini yine kabul etmedi. İspanyol kulübünün Sarı-Kırmızılı kulübe yaptığı teklif hakkında görüşü alınan yıldız futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmayı istemediğini bildirdi. B.Hakan'ın kararında, gitmesini istemeyen Teknik Direktör Fatih Terim ve yönetimin de etkili olduğu kaydediliyor.

Bilindiği gibi, Real Madrid, daha önce de Galatasaray'dan B.Hakan'ı istemiş ve karşılığında Hırvat yıldız Davor Suker'i verebileceğini bildirmiş, ancak olumsuz yanıt almıştı.

Öte yandan Sarı-Kırmızılı takımın bir haftalık Sion kampı sona erdi. Bugün Basel'e geçecek olan Galatasaray, burada iki yıl önceki Knup transferi nedeniyle Basel takımı ile özel bir maç yapacak. Karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak.

Bu arada Terim, yeni transferlerden sonra takımın sahaya yayılışında bazı değişiklikler yaptı. Sion'daki çalışmalar sırasında Tolunay'ı orta sahanın ortasına yerleştiren Cim-Bom'un hocası, Tugay'ı öne çıkarıp, Hagi ile birlikte ileri ikilinin arkasında oynatmaya başladı, Hasan Şaş'ı ise B.Hakan'a pas vermekle görevlendirdi. Terim, savunma oyuncuları Vedat, Bülent, K.Hakan ve Fatih ile de özel olarak ilgileniyor ve hatalarında sık sık uyarılarda bulunuyor.

Galatasaray'da Hasan Şaş'ın transferine en çok sevinen isim olan B.Hakan bu sezon daha çok gol atacağını söyledi. Takımın yeni düzeninin kendisini rahatlatacağını da belirten golcü futbolcu, "Hasan bana çok iyi bir asist olacak" dedi.


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr