kapat

CUMARTESİ 04 TEMMUZ 1998

Paylaşılamayan bebek

Mahkemenin annesine verdiği bebeğini almak için kayınpederinin evini basan öfkeli baba, eşinin ailesini bıçakla delik deşik etti

Mahkeme annesine verdi

ADANA'da kamyonculuk yapan Yasin Tekçe (45), 2 yıl önce karısı ölünce Serap Eser'le (20) imam nikahı ile evlendi. İki yıl boyunca eşiyle zaman zaman kavga edip ayrılan Serap, son olarak 11 aylık oğlu Metin'i de yanına alarak babasının evine taşındı. Bir ay önce arkadaşlarını da toplayarak çocuğunu almaya giden kamyoncu Yasin Tekçe ile Eser Ailesi mahkemelik oldular. Hakim, küçük Metin'in annesinde kalmasına karar verdi. Serap da küçük Metin'i alarak Kahramanmaraş'a akrabalarının yanına gitti.

Bıçakla evini bastılar

HALEN kayınbabasının yanında kaldığını sandığı çocuğunu almak için her yola başvuran Yasin Tekçe, oğlu İsa ile birlikte alkol aldıktan sonra kayınbabasının Denizli Mahallesi'ndeki evine gitti. Kayınpederi Fevzi Eser'e, "Çocuğumu istiyorum. Yoksa iyi olmaz" dedi. "Sana verecek çocuğumuz yok. Hakim Metin'i annesine verdi. Çek git" yanıtı üzerine Yasin Tekçe ve oğlu bıçaklarla önce Fevzi Eser'i, daha sonra da karısı Fadime Eser (45), oğlu Halil Eser ve kızı Elif Eser'i bıçakladılar.

Ameliyatta can verdi

BIÇAK darbeleri ile delik deşik olan Fevzi Eser, kaldırıldığı Numune Hastanesi'nde yapılan ameliyat sırasında hayatını kaybetti. Karısı ve çocukları ise ayakta tedavi edildi. Olaydan sonra polis tarafından yakalanan Yasin ve İsa Tekçe, olay anında alkollü olduklarını ve Fevzi Eser'in kendilerine hakaret ettiğini söyleyerek, "Metin'i bizden kaçırıyorlardı. Dün de Metin'i görmeye gitmiştik. Bizi evden kovdular. Kavga çıkınca kendimizi savunduk" diye konuştular.

NAZAN ERDEM


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr