kapat

CUMA 23 OCAK 1998

'İkinci kadın' tanık

Eşini, başka kadınla ilişkisi olduğu için öldürdüğü iddia edilen Ayşegül Küçüksaydam'ın davasında, Hatice Akkoyun "Onu ölümle tehdit ediyordu" dedi

İSTANBUL Bahçelievler'de, 21 Ağustos 1997'de, eşi İsmet Küçüksaydam'ı, başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenince çekiçle öldürdüğü iddiasıyla ömürboyu hapis istemiyle yargılanan Ayşegül Küçüksaydam'ın davasında, "ikinci kadın" Hatice Akkoyun tanıklık yaptı. Akkoyun, Ayşegül Küçüksaydam'ı suçladı.

"Tartışıyorlardı"

AKKOYUN, İsmet Küçüksaydam'ın ikisiyle de ilişkisi olduğunu, ancak ayrı evlerde yaşadıklarını söyleyerek, "Ayşegül eşine kendisini terk etmemesi için yalvarmıştı ve benimle olan ilişkisini kabul etmişti. Ancak sık sık tartışıyorlardı. Bir keresinde Ayşegül kocasını ölümle tehdit etmişti" dedi.

"Boğuşurken oldu"

AYŞEGÜL Küçüksaydam ise kendini, "Evi terk etmeye karar vermiştim. Anne-babam yardıma geldi. O sırada İsmet geldi. Sinirlenince annem Emine Ata'yı bıçaklayarak ağır yaraladı. Boğuşurken, İsmet başını duvara çarptı. Onu öldürmek istememiştim" diye savunmuştu.

DİLEK KANTOĞLU


© COPYRIGHT 1998 MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (Her hakkı saklıdır)
Yorum ve önerileriniz için: editor@sabah.com.tr