SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Dosyalar
    Teknoloji
    Emlak
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Pazar Sabah
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yengeç Burcu 22 Haziran- 22 Temmuz

Grubu: Su
Yönetici gezegeni: Ay
Rengi: Açık sarı ve menekşe
Değerli taşı: İnci.


Aşkta hareket var
Duygusal Yengeçler yeni yılda parasal yönden büyük bir rahatlama yaşayacak. Aşk konusunda ise önemli kararların arifesine gelecek. Sosyal hayatları ise renkli ve hareketli bir tempoda gelişecek...

Geçmiş yıllarda kendi iradeniz dışında gelişen olaylar vasıtasıyla mutluluk arayışına girdiniz. Bu yüzden zıtlıkların gerginliğini yaşadınız. Aşkı yakaladığınızı sandınız, farkında olmadan yoğun bir sorumluluk duygusu altına girdiniz. Ancak, Jüpiter'in sizin gibi bir su grubu olan Akrep'e geçmesiyle 2006'da daha enerjik olacaksınız. Bu durum sağlığınıza da olumlu yansıyacak ve motivasyonunuz artacak. Artık hayat sizin için daha eğlenceli olacak. 2006 yılında parasal kaynaklarınızı daha doğru kullanmaya başlayacaksınız. Kendinize koyduğunuz kısıtlamaların ileri vadede faydasını hissedeceksiniz. Jüpiter bu yıl sosyal ve aşk yaşamınızı ilginç bir hale getirecek.

İŞ VE PARA DURUMU

Yaratıcılık yükselişte
Satürn; yıl boyunca para ve finans evinizde size gerekli desteği verirken,
olanaklar konusunda sizi sınayacak ve zorluklar yaşatacak. Artık daha düzenli ve sistemli hareket etmek zorundasınız. Yaşamın size sunacağı dersler konusunda hazırlıklı olmalısınız. Bu yıl emeğinizin karşılığını değerlendirebilir, para bile biriktirebilirsiniz.

PROJELER ARTIYOR
Kış aylarında karlı yatırımların söz konusu olacak. Martta, eksik kalan işlerinizi tamamlamalı, yeni fırsatlar yaratma yerine eskileri akıllıca değerlendirmelisiniz. 1-20 Nisan tarihlerinde; Güneş kariyer evinizde bulunacak ve yaratıcı yönlerinizi tetikleyecek. Mayısta ise mesleki konularda istediğiniz performansı göstereceksiniz. Yaz aylarında ise maddi konularda önemli beklentileriniz olacak. Birçok proje gündeme gelecek. 1-21 Temmuz arasında Güneş; güçlü enerjisinin ışıklarını size
yöneltecek. Başarılı olmanız için her türlü doneye sahipsiniz.

ARALIK ZOR GEÇECEK
Sonbaharın ilk aylarında, çalışkanlığınızı ve aktivitelerinizi çevreniz gönülden destekliyor. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda oldukça hassas davranacaksınız. Yıl içinde yabancı ülkelerle çalışma fırsatları yakalayacaksınız. 6 ile 31 Aralık tarihleri arasında bazı olumsuzluklar yaşanabilir. Fakat, iş çevresinde uyumlu ve sabırlı davranarak, doğabilecek sorunları zararsız bir şekilde atlatabilirsiniz. Ulaşmak istediğiniz finans kaynakları konusunda acele etmemeli ve beklemelisiniz.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Soluk, beyaz tenli, orta ve kısa boylu, yuvarlak yüzlüdür. Gözleri genelde gri veya mavidir. Saçları mat ve kahverengi olur. Yengeç kadınları güzellikleriyle her zaman dikkat çeker.

AŞK VE İLİŞKİLERİNİZ

Çekiciliğiniz doruklarda
Yılı ilk ayında aşk konusunda bazı karmaşalar yaşamanız mümkün.Venüs; 1-20 Ocak tarihleri arasında ortaklık ve aşk ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir. Bazı Yengeç'ler ise kendilerinden yaşlı kişilerle duygusal ilişkilere girecek. Evlilik kararını geciktirmelisiniz. Şubat ayı boyunca, zengin bir eşin hayalini kurabilirsiniz. Karşı cins üzerinde çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

YAZIN AKTİVİTE ÇOK
Yaz aylarında grup çalışmaları gündemde olurken, sevilen ve uyumlu dostlarınızdan önemli destekler alacaksınız. Sosyal çalışmalardan hoşlandığınız için, bu tür aktivitelerin içinde olmak isteyeceksiniz. Girişimci yapınıza uygun arkadaşlıklar geliştirecek ve ailenizin de bulunacağı birçok ortak çalışmayı paylaşacaksınız. Arkadaş çevrenizde dikkatinizi çekecek kişilerle duygusal ilişkiler gündeme gelecektir.

NOSTALJİK DUYGULAR
Ağustos ayı sizi ilişkilerinizde daha güçlü ve hakim kılacak. Sonbaharda ailevi konuların gündem kazanması söz konusu. Kış aylarında rutin işleriniz ve çalışma hayatınız daha ön planda olacak. Bu ay nostaljik duygularınızın ortaya çıkardığı anılar önem kazanacak. Güçlü işbirlikleri için olumlu bir dönem.

SAĞLIĞINIZDA NELER DEĞİŞECEK?

Tansiyona dikkat edin
Yıl boyunca sağlık gezegeniniz Jüpiter, Akrep'te kalacak ve sosyal yaşantınızın getirdiği yoğunluk nedeniyle, ziyafet sofralarından kopamayacaksınız. Özellikle, tansiyonunuzu sık sık kontrol etmenizde fayda var.

HAVASIZ KALMAYIN
Kollarınızı, ayaklarınızı, uyluk kemiklerinizi ve dizlerinizi korumalısınız. Zihinsel enerjinizi dağıtmak yerine gerekli odaklaşmayı sağlamalısınız. Akciğerlerinizin sorun yaratabileceğini düşünerek, kapalı ortamlardan ve havasız yerlerden uzaklaşmalı açık hava sporlarına özen göstermelisiniz. Katılacağınız toplantılarda yeme, içme konusunda aşırıya kaçmayın ve geceleri uykusuz kalmayın. Dişler ve dizlerinize özen gösterin ve ayak bileklerinizi zorlamayın. Sonbahar aylarında geceleri erken yatmaya gayret edin. Katılacağınız toplantılarda yiyeceklerinizi fazla abartmamalı, içkiden ve sigaradan uzak kalmalısınız. Aralıkta ise meditasyon, yoga
gibi faaliyetlerle uğraşın.

Yengeç ünlüleri
Sylvester Stallone, Tom Cruise, Türkan Şoray, Sezen Aksu, Kenan Evren, Reha Muhtar, Aşkın Nur Yengi, Pınar Altuğ, Harun Kolçak.




Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
Kuş gribi
Endonezya'da bir kişi daha kuş gribi hastalığından ölürken, bu ülkede kuş gribinden ölenlerin sayısı 5'e...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu