SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Dosyalar
    Teknoloji
    Emlak
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Pazar Sabah
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Yay Burcu 23 Kasım- 21 Aralık

Grup: Ateş
Yönetici gezegen: Jüpiter ve Neptün
Renk: Turkuvaz, mor
Değerli taş: Firuze, mavi topaz.


Sans size gülecek
Yay Burcu üyeleri için 2006, hayatlarının en güzel yıllarından biri olacak. Şansları ve başarıları artarken, ruhsal olgunluklarında da gelişmeler yaşanacak...

Geçmiş yıllarda gereksiz masraflarınızı kısarak, borçlarınızı kapatma yolunda olumlu adımlar attınız. Artık sıkılmanıza gerek kalmadı. Yönetici gezegeniniz Jüpiter sayesinde ruhsallık içeren davranışlarınız daha da artacak. Yılın büyük bir bölümünde ruhsal anlamda kendinizi yenileyeceksiniz. 2006 sizin için şanslı bir yıl olacak. Kendinizle ilgili yeni keşiflerde bulunacak, hayatınızın en güzel yıllarından birini yaşayacaksınız.

İŞ VE PARA DURUMU

Yükselmeniz çok yakın...
Finans olanaklarınızı arttırıcı işler yapmak ve bu dönemde başarılı çalışmaların altına imza atmak istiyorsunuz. Mesleki anlamda oldukça iddialısınız. Ortaklıklar ve işbirliği 2006'da sizin için daha fazla önem kazanacak. Sevdiğiniz ve zevk aldığınız işlerle haşır neşir olacaksınız. Fakat, dikkatli olmalısınız çünkü; bu sayede hem para kazanacak, hem de kişisel tatmin sağlayacaksınız. Üstelik bu çalışmaları sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte motivasyon içinde yapacaksınız.

TAŞINMA GÖRÜNÜYOR
Yaz aylarında, kendinizi yetiştirme imkanı bulacaksınız. Uzun yıllardır yapmak istediğiniz birçok projeniz vardı ve siz bazı ideallerinizi askıya almıştınız. Belki, yurtdışı ile ilgili hedeflerinizi yaşama geçirebilirsiniz. Sonbaharda bazılarınız ev veya semt değiştirecekler. Bu arada, düşüncelerinizin değişmesiyle alışkanlıklarınızdan kopmak zorunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul edinmek isteyenler, bu düşlerini gerçekleştirecekler.

ÖN PLANA ÇIKACAKSINIZ
1-22 Aralık tarihlerinde Güneş; güçlü bir performans sergilemenize neden
olacak. Yeteneklerinize güveniyorsunuz. Kendinizi ispat edecek çalışmalar içindesiniz ve egonuzu ön plana çıkaran tavırlarınızın alkışlanması için çevrenizden olumlu tepkiler bekliyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda lider özelliğiniz ön planda olacak.

AŞK VE İLİŞKİLERİNİZ

Romantik bir ilişki görünüyor
Yılın ilk aylarında, sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. İş yemekleri ve ortak aktiviteler sürpriz şekilde bir cinsel çekime dönüşebilir. Özellikle, yaşantısında mevcut ilişkileri olanlar; anlık kaçamaklar uğruna bu ilişkilerini tehlikeye atmamalı. Sizi çelişki içinde bırakacak duygulardan uzak kalmalısınız. 1-24 Mart günleri arasında, ev ortamında fevri hareket etmekten vazgeçmeli ve ani tepkiler vermemelisiniz.

DUYGULARINIZ ÇOK DERİN
Siz özenli, duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Bazılarınız, duygusal ve romantik ilişkiler yaşayacak. Bazılarınız da sosyal hayatınızın size sunacağı fırsatları derin duygularla pekiştireceksiniz. Karşı tarafın maddi olanaklarını sizin için kullanmasıyla mutlu olacaksınız. Yaz aylarında, güçlü kişilerle işbirliği içinde ideallerinizi gerçekleştirmeyi amaçlayacaksınız.

SONHABARA DİKKAT EDİN
Venüs size bu konuda destek verirken, uyumlu ve güzel bir performans sağlayacak. Temmuzda gizli ilişkilere eğilimli olabilirsiniz. Sonbahar, bazı sıradışı ilişkileri de beraberinde getirecek. Oldukça tutkulu beraberliklerin başladığı bu tür etkiler altında, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Yılın son ayında, çevrenizle birlikte ortak hareket edeceğiniz çalışmalar içinde olacaksınız.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Yaylar'ın çekici yüzleri, kahverengi saçlar, pembe-beyaz tenleri vardır.
Kendilerine daima güvenen ve iyimser ifadeleri bakışlarına yansımıştır. Parlak ve çekici bir gülümseyiş şekilleri vardır. Sıradışı ve farklı giyinmekten hoşlandıkları için onları fark etmemek mümkün değildir. Çocuksu yapıları ile asla büyümezler.

SAĞLIĞINIZDA NELER DEĞİŞECEK?

Öfkenize hakim olun
Yılın ilk ayında sağlık evinizdeki Mars'tan etkileniyorsunuz. Boğaz ve boyun bölgenizi korumalı, soğuk havalarda dikkatli olmalısınız. Bazılarınız, aile büyüklerinin sağlıkları ile yakından ilgileneceksiniz. Ayak bilekleri, kollar ve bacaklar oldukça hassaslaşacak. Bileklerinizi yoran hareketler yapmamalı ve ağır kaldırmamalısınız.

BOĞAZINIZI KORUYUN
Nazikleşen cildinizi soğuktan korumalı ve gereken bakımı göstermelisiniz. Kış boyunca sağlığınızla ilgili çok fazla sorun olmamasına rağmen; boğaz, iskelet ve sinir sisteminiz oldukça hassas olacak. Öfkelerinizi denetim altına almalı, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız. Bahar aylarında kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Yaz aylarında abartılı davranışların size olumsuz olarak geri döneceğini unutmamalısınız. Sonbaharda ise doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız.

Yay ünlüleri
Woody Allen, Frank Sinatra, Azra Akın, Jane Fonda, Mehmet AIi Birand, Zeki Müren, Winston Churchill, Gustave Flaubert, Edith Piaf, Merve İldeniz, Tülin Şahin, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Gülşen Bubikoğlu, Ediz Hun, Sertab Erener, İbrahim Kutluay.




Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
Kuş gribi
Endonezya'da bir kişi daha kuş gribi hastalığından ölürken, bu ülkede kuş gribinden ölenlerin sayısı 5'e...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu