Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Öğrenciler değişikliği yorumluyor

Bahar KızılhisarDaha az konu avantajımız
Daha az konudan soru çıkacak olması avantajımıza. Soruların daha kolay olması da avantaj ama, herkes bizim kadar çalışıyorsa o zaman bu kolaylık bir avantaj sağlamaz.

Furkan KöroğluKolay sorular bekliyoruz
Daha az konudan soru çıkacak ama senenin başından beri biz bütün konuları gördük. Soruların kapsamının daraltılması avantajımıza olacak. Ancak fazla bir şey değişeceğini de düşünmüyorum. Son OKS olduğu için soruların daha kolay olmasını bekliyoruz. OKS benim hayatımın ilk ciddi sınavı ama korkmuyorum.

Asya BalmukBeni kötü etkileyecek
Biz zaten çok iyi hazırlandık, o yüzden daha az konudan soru çıkmasının etkileyeceğini zannetmiyorum. Ama sınavın herkese kolay olması beni kötü etkileyecek. OKS'nin benim için anlamı, iyi bir lise ve iyi bir üniversite demek. Bu sınavdan korkmuyorum.


Semih GündoğduHerkes avantajlı olacak
Daha az konuda soru çıkması bana olduğu gibi herkese bir avantaj sağlayacak. O yüzden işime yarayacağını sanmıyorum. Soruların daha kolay olması bir şey değiştirmez. Kolay olsa herkese kolay, zor olsa herkese zor. Bu bir şey değiştirmeyecek. OKS deyince aklıma ilk olarak geleceğim geliyor. Korkmuyorum.