SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
  » Dosyalar
    Teknoloji
    Emlak
    Otomobil
    Detaylı Arama
    Arşiv
    Etkinlikler
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cuma
    Cumartesi
    Pazar Sabah
    İşte İnsan
    Sinema
    20. YILA ÖZEL
    Turizm Rehberi
    Çizerler
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Başak Burcu 24 Ağustos- 23 Eylül

Grup: Toprak
Yönetici gezegen: Merkür
Renk: Lacivert, gri, yeşil
Değerli taş: Akik.


İlişkiler canlanıyor
Başak Burcu üyelerini cazibelerinin dorukta olduğu bir yıl bekliyor. Sosyal ilişkilerin canlılık kazanacağı bir döneme giren Başaklar, 2006'da sık sık eğlenceli seyahatlere çıkacak...

Geçen iki yıl; yaşamınızda uzun dönem etkili değişimlere neden oldu. Yaşam mücadelenizde her zaman çok heyecanlı ve aktif olan siz Başaklar için geçtiğimiz yıllar, iyi sayılabilecek kazançlar ve bunlarla ilintili olan seyahatlerle geçti. Ciddi ilişkiler içinde olan Başaklar evlendi; bazıları işlerini büyüttü. 2006'da daha çok yakın ilişkilerinizi kapsayan konular gündeme gelecek. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yolculuklarda eğlenceli zaman geçireceksiniz. İçsel sıkıntılarınızla sabırla başa çıkmasını öğreniyorsunuz. Bu yıl temkinli hareket edeceksiniz. Satürn ruhsal sağlığınızı dingin tutmanız gerektiğini söylüyor. Önemli konularda uzun vadeli planlar yapacaksınız.

İŞ VE PARA DURUMU

Kariyerinizde yükselme var
Bu yıl akademik kariyer yapmak isteyecek veya yarım kalan öğreniminizi tamamlayabileceksiniz. Yakın çevrenize güven duygusu içinde, onlarla yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Birçoğunuz yurt dışı avantajlarını kullanacak.

YURTDIŞI GÖRÜNÜYOR
Ailenizi ve yakınlarınızı ziyaret edecek ve belki de yurt dışında yaşayan kardeş ve akrabalarınızın yanına gideceksiniz. Yılın ilk ayında dostluklar ve iş anlaşmaları ön plana çıkabilir. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Şubat ayı içinde, birlikte çalıştığınız kişilerle ortak planlar yapacak ve hızlı işlerin altına imza atacaksınız. 27 Mayıs'ta kariyerinizle ilgili sizi mutlu eden ani olumlu gelişmeler meydana gelecek. 25 Haziran'dan sonra daha akılcı davranmanızı sağlayacak önemli etkiler alacaksınız.

YAZIN YENİLİK OLACAK
Ağustos içinde, yenilikler ve hedefleriniz doğrultusunda hareket ederken, arzularınız doğrultusunda karar vermek isteyeceksiniz. Sonbaharda, aniden fikir değişiklikleri yaşayabilirsiniz. Yıllardır emek verdiğiniz ve sabırla çalıştığınız konulardan bir anda vazgeçebilirsiniz. Yılın son ayında hırsınız artacak.

FİZİKSEL ÖZELLİKLER
Başak Burcu üyeleri uzun boylu ve esmerdir. Saçları koyu renk ve genelde uzun olur. Gözleri insanın içini okur gibi baktığı için de hemen onun etkisinde kalırsınız. Farklı bir karizması vardır. Onları asla dağınık ve gelişigüzel göremezsiniz. Kıyafetleri klasik fakat etkileyicidir.

AŞK VE İLİŞKİLERİNİZ

Geçici aşklar yaşayacaksınız
Yılın ilk ayında eski ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Eski sevgililerle sosyal bir aktivite de karşılaşabilir geçmiş günlerden söz edebilirsiniz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

GÖZLER ÜZERİNİZDE
Şubat ayı ortalarında, sıra dışı ilişkilerinizle gözlerin üzerinize çevrilmesine neden olacaksınız. Özellikle, iş yerinizde bu tür olayların sansasyon yaratacağını bilmelisiniz. Kariyerinizle bağdaşan özel ilişkiler yaşayabilirsiniz. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecek. Mayısta Mars her türlü desteği size sunacak. Çevrenizde size yardım edecek arkadaşlarınız olacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz.

CAZİBENİZ DORUKTA
Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara sürüklenebilirsiniz. Bu aşklarda
cinsel duygular etken olabilir. Yaz aylarında cinsel cazibeniz dorukta olacak. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir. Sonbahar aylarında dış görünüşünüzle ilgilenip, fiziksel özelliklerinizi ön plana çıkarırken, uyumlu ve güzel davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Yılın son ayı yaşamınızda önemli bir dönem olacak.

SAĞLIĞINIZDA NELER DEĞİŞECEK?

Sinirleriniz bozulabilir
Bu yıl sağlık konusunda oldukça hassas davranacaksınız. Bazılarınız takıntılı bir şekilde kendisine hastalıklar icat edebilir. Kış mevsiminde duygusal çelişkiler yaşadığınız anlarda sinir sisteminiz zarar görecek. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak kışı sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz.

AYAKLARI KORUYUN
Mayısta, sağlık evinizdeki Neptün geri hareketine başlıyor. Zehirlenmelere ve bozuk gıda alımına dikkat etmelisiniz. Sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Ağustos'ta ise ayaklarınızı ve bileklerinizi korumalısınız. Varislere ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Sonbaharda sindirim sistemi sorunları yaşayabilirsiniz. Baş bölgenizle ilgili kazalara dikkat etmelisiniz. Ekim ve kasım aylarında zihinsel yorgunluk söz konusu. Doktor kontrolünde gerekli vitaminlerinizi almalısınız. Ayaklarınızı ve karın bölgenizi üşütmemelisiniz.

Başak ünlüleri
Hale Soygazi, Gülben Ergen, Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, Burak Kut, Hande Ataizi, Fatih Terim, Uğur Dündar, Michael Jackson, Ingrid Bergman, Agatha Christie, Greta Garbo, Leo Tolstoy, Sophia Loren.




Irak'ta seçimler
Irak'ta 15 Aralık 2005 tarihinde yapılan genel seçimlerde, 30 Ocak seçimlerine oranla özellikle Sünni...
Cep telefonları kayıt altında
Cep telefonu kullanımı ve ticaretine ilişkin düzenlemeler getiren kanun Resmi Gazete'de sayısında yayımlandı.
50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişiyor
1 Ocak 1957'de yürürlüge giren Türk Ticaret Kanunu, yaklaşık 50 yıllık süre içinde, ihtiyaçlar dikkate...
Türk Borçlar Kanunu Tasarısı
Alışverişten iş hayatına günlük ekonomik ilişkileri düzenleyen Borçlar Kanunu Tasarısı, Başbakanlıkta.
AB Komisyonu'nun 2005 yılı Türkiye İlerleme Raporu
AB Komisyonu, Türkiye-AB ilişkileri yanında politik ve ekonomik kriterlerle Türkiye'deki yasal düzenlemeler...
İslamda tarikatlar
İslam dünyasında tarikatlar, ilk olarak 12. yüzyıldan sonra görülmeye başlamışlardır. Tarikat, Arapça'da...
Attila İlhan yaşamını yitirdi
Türk edebiyatı en büyük ustalarından birini kaybetti. Şair-yazar Attila İlhan 80 yaşında kalbine yenik...
Kuş gribi
Endonezya'da bir kişi daha kuş gribi hastalığından ölürken, bu ülkede kuş gribinden ölenlerin sayısı 5'e...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu