Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Babanızı cilt bakımı, masaj ya da bakım ürünleriyle şımartmaya ve şaşırtmaya ne dersiniz? Babalar Günü'nde ona ne alacağınıza karar veremediyseniz, kozmetik markalarının ve güzellik merkezlerinin babalar için hazırladığı paketlere göz atabilirsiniz.
Yoğun iş temposunda çalışırken, bakımını ihmal eden babanıza cilt bakımı, kozmetik ürünü ya da SPA'da bir gün armağan etmeye ne dersiniz? Birçok kozmetik markası, bu özel günde babanızı sevindirmek için özel paketler hazırladı. Erkekler için geniş ürün seçenekleri bulunan The Body Shop, 'İki al, bir öde' kampanyası başlattı. 'White Musk' erkek serisiyle beraber limitli sayıda üretilen 'White Musk Blush' serisinden iki tane alan, sadece bir tane parası ödüyor. İsviçre Alplerin'den gelen Skincode markası da Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenledi. S.O.S. Oil Control ve Firming Eye Zone Gel alana, 24 saat nemlendirme özelliği vaat eden 24 h Cell Energizer hediye ediliyor.

TIRAŞ SONRASI DA BAKIM
Tıraş losyonu ya da tıraş sonrası nemlendiricisi hangi erkeğin işine yaramaz ki! Nivea For Men de babanıza Extreme Comfort Tıraş Sistemi hediye etmenizi öneriyor. Bileşimindeki papatya ve meyankökü özleriyle cilde derinlemesine nüfuz ederek yakın tıraşta bile cildin tahriş olmasını en aza indirgeyen Extreme Comfort serisi, sakalı iyice yumuşatarak jiletin pürüzsüz bir şekilde kaymasını sağlıyor. After Shave Balsam ise tıraş sonrasında yatıştırıcı etki yaratarak, cildi onarmayı ve rahatlatmayı amaçlıyor. Doğal güzellik trendinin savunucusu Bobbi Brown'un son derece şık ambalajlara sahip, özel formüllü cilt bakım ürünleri de iyi bir hediye alternatifi olabilir. Üstelik Bobbi Brown babası için hediye alanlara mini maskara da hediye ediliyor. Köpüklü tüp sabun, dudak nemlendiricisi, yüz kremi ya da rahatlatıcı yüz toniği babanıza hediye edebileceğiniz ürünlerden sadece birkaçı. Tekin Acar Cosmetics de özel indirim ve paketler hazırlayan bir diğer marka. Cilt bakımı, saç bakımı, parfüm, vücut bakımı gibi sadece erkeklere özel olarak üretilmiş ürünlerin bulunduğu standlar kuran marka, bazı parfümlerde ise yüzde 50 indirim imkânı sağlıyor.

MİS YERİNE KOKLARIM SENİ
Parfüm her zaman için ideal bir hediye alternatifi olabilir. Siz de babanıza parfüm hediye ederek onu sevindirebilirsiniz. Adrenalin ve Formula 1 sevenler için özel olarak üretilen F1 Parfümü ile maceraperest babanızı mutlu edebilirsiniz. Saçları birçok erkek için her şeyden önce gelir. Londra Moda Haftası'nın ana sponsoru Toni&Guy, sadece erkekler için yarattığı Men Only serisiyle cazip bir hediye seçeneği olabilir. Şık tasarımlı kutuları ve çekici kokularıyla dikkat çeken Men Only Serisi, detoks şampuandan tıraş kremine, saç şekillendiriciden jöleye kadar hiçbir ayrıntıyı atlamamış.

ŞİMDİ BAKIM ZAMANI
Metroseksüel erkekler artık kendilerine bakıyor, cilt bakımını, saç bakımını ihmal etmiyor. Siz de babanızın bu özel günde daha genç, sağlıklı ve karizmatik görünmesi için, onu profesyonel ellere teslim edebilirsiniz. Beşiktaş The Plaza Hotel içindeki Şeyhmus Davut Kuaför, profesyonel kadrosu ve imaj danışmanları ile babanızı baştan aşağıya yenilmeyi bekliyor. Üstelik bu özel güne özel bir de indirim uyguluyor. Tüm işlemlerde yüzde 25 indirim fırsatı sunan kuaför salonunda, Dermalogica, Kerastase ve Wella ürünlerinde de yüzde 8 indirim uygulanıyor. Yan tarafta bayan bölümü de olan kuaföre ailece gidebilir, babanızı Şeyhmus Davut'un ellerine bırakırken, annenizi de imaj danışmanı Birol Çiftçi'ye teslim edebilirsiniz. Bilgi için tel: (0212) 347 06 66

ZAMAN HEDİYE EDİN
Rutin kutlamalardan sıkılanlar için Sanda Spa, Babalar Günü'ne özgü farklı hediye seçenekleri hazırladı. Sanda Day Spa hediye çekleri ile alabileceğiniz masaj ve bakım alternatifleri, babanızı bu özel günde şımartmanız ve şaşırtmanız için iyi bir seçenek olabilir. Spa'nın masaj önerisi: Spor tutkunu babalara uygun, sert baskı ile uygulanan, kasları rahatlatıcı etkiye sahip 'Special for Him'. Bunun dışında Elemis Skin ürünleriyle uygulanan cilt bakımlarından da armağan edebilirsiniz.
Bilgi için tel: (0212) 367 20 60

STRES GİDERİCİ
W İstanbul içinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde açılan Day Spa by Estee Lauder Companies de erkeklere özel bakım ve masaj seçenekleriyle babalar için rahatlatıcı hediye seçenekleri sunuyor. Derinlemesine arındırıcı cilt bakımı, anti-aging cilt bakımı ya da stres giderici VIP bakım, armağan edebileceğiniz bakımlardan sadece birkaçı. Day Spa'da ayrıca Deep Tissue'dan aromaterapi masajına, Lomi lomi masajından refleksoloji ve lenf dranaj masajına kadar onlarca masaj seçeneği de bulunuyor.
Bilgi için tel: (0212) 236 75 52