Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu yaz çok renkli geçecek

Sarı, pembe, lila, nar çiçeği tişörtler, polo yakalar, merserize kazaklar.... 2008 İlkabahar/Yaz erkek modası hem çok renkli hem de çok çeşitli.... Babalar Günü'ne sayılı günler kala hâlâ hediyenizi almadıysanız, markaların hazırladığı indirim kampanyalarına ve trendlere bir göz atın...
Bu yaz erkek modası çok renkli. Mavi, sarı, yeşil tişörtler, çizgili desenler ve polo yakalar yazın öne çıkan detaylardan sadece birkaçı. Vitrinler çoktan bu desen ve renklerle donandı bile. Babalar Günü'ne sayılı günler kala hâlâ ne hediye alacağına karar veremeyenler, 2008 yaz modasından yardım alabilir. Üstelik birçok marka, Babalar Günü'ne özel kampanyalar düzenledi. Örneğin Mithat Selection, Club Card sahiplerine her 500 YTL'lik alışverişte 100 YTL, her bin YTL'lik alışverişte 200 YTL, her bin 500 YTL'lik alışverişte 300 YTL indirim uyguluyor. Marka yaz ayları için tişörtleri de farklı şekilde yorumlamış ve uzun kollu tişörtler üretmiş. İster kot pantolonla, ister pamuklu spor pantolonla giyilebilen bu tişörtler oldukça kullanışlı. Klasik ama detaycı babanıza ise Stefanel'den hediye alabilirsiniz. Markada yazlık kazaklar, yakası kontrast renkte polo tişörtler, yumuşak dokulu kargo pantolonlarla sade tişörtler öne çıkıyor. Kiğılı da bu güne özel bir indirim kampanası düzenledi. 1-15 Haziran tarihleri arasında, özel olarak üretilen gömlek-kravat setleri 39.00 YTL'den satılacak. Markanın 2008 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda dar kalıp takım elbiseler, balıksırtı ve kuşgözü desenleri, yıkamalı, eskimiş görüntüler dikkat çekiyor.

ROMANTİK ÇİZGİLER
6-15 Haziran tarihleri arasında indirim uygulayan bir başka marka ise Çift Geyik Karaca. Markanın erkek koleksiyonunda desen ve renk çeşitliliği öne çıkıyor. Üç ana gruptan oluşan koleksiyonda siyah, gri, beyaz, kırmızı, lacivert, bej gibi klasik renklerin yanı sıra lila, pembe, sarı, turkuvaz, nar çiçeği ve yeşil renkler de ağırlıklı olarak kullanılmış. Küçük ve büyük geometrik formlar, mikro jakarlar, klasik baklava deseninin farklı yorumları, polo tişörtler markanın öne çıkardığı detaylardan birkaçı. Klasiklikten hoşlanan ama rahatlığından ödün vermek istemeyen babalar içinse Dockers mağazalarından hediye alabilirsiniz. Markanın ünlü D serisisinden vücut tipine göre seçeceğiniz poplin ya da twill pantolonu, yazın canlı renklerini taşıyan gömleklerle tamamlayabilirsiniz. Tommy Hilfiger da sportifşık babalar için ideal hediyeler sunuyor.

EN BABA MÖNÜ
Mavi Jeans
, Babalar Günü için hazırladığı ve 2-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak mönüsüyle, babasını sevindirmek isteyenlere farklı bir alternatif sunuyor. Bir üst, bir alt ve bir aksesuardan oluşan 'Baba Mönü'yü alanlar, yüzde 20 indirim fırsatından yararlanıyor. Dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Beymen de klasikten vazgeçmeyen, şıklığına önem veren, özgür ruhlu babalar için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Krem, kahve, bej, gri, lacivert ve siyah renklerin öne çıktığı koleksiyonda V yaka tişörtler de dikkat çekiyor.

RAHATLIĞINA DÜŞKÜN ERKEKLERE...
LC Waikiki
mağazalarında 9-15 Haziran tarihleri arasında tüm ürün gruplarında yapılacak olan 75 YTL ve üzeri alışverişlerde tişört ya da beşli çorap seti hediye ediliyor. Markanın farklı temalardan oluşan koleksiyonunda siyah, lacivert, haki, gri ve kahvelerin ağırlıkta olduğu alt grup ve pembe, yeşil, mavinin ağırlıkta olduğu üst grup göze çarpıyor. Spor tarzdan ve renkli giyimden hoşlanan babalar için bir başka iyi alternatif ise United Colors of Benetton. Sarıdan yeşile bu yılın moda renklerinde polo tişörtler, gri, bej süveterler, büyük cepli pantolonlar ve bermuda şortlar hediye seçeneklerinden sadece birkaçını oluşturuyor.

STİL SAHİBİ OLANLARA
Louis Vuitton
, stil sahibi babalara özel hediye alternatifleri sunuyor. İş yaşamında şıklığa önem verenler için Utah derisinden tasarlanan Apache modeli evrak çantaları günün temposunu zarafetle birleştiriyor. Şıklığından ödün vermeyen babalar için farklı bir alternatif ise Ramsey mağazaları olabilir. Yüzde 30 indirim uygulayan markada, pamuklu kumaşların yanı sıra ketenlerin kullanıldığı tek ceketler, çizgili gömlekler, beyaz, kırmızı ve lacivert renkler göze çarpıyor.

BiR ALANA BiR BEDAVA
İGS'nin 2008 İlkbahar/Yaz koleksiyonuda, Babalar Günü için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Yalın ve dingin tonlara sahip koleksiyonda, takım elbiselerden tek ceketlere, trikolardan ayakkabı ve çeşitli aksesuarlara kadar babalara hediye edilebilecek pek çok seçenek bulunuyor. İGS, Babalar Günü için bir de özel kampanya başlattı. Markanın tüm mağazalarında uygulanan bu kampanyada; bir gömlek alana bir gömlek, bir tişört alana ise bir tişört hediye ediliyor. Parlak gümüş, platin, siyah, açık gri gibi soğuk renkli ve mikro desenli kumaşların kullanıldığı takım elbiseler, ara tonlardaki lila, yeşil, indigo, mavi ve sarı tonlardaki aksesuarlar ve gömleklerle kombinlenmiş. Marka, kravat formunu ise bu yaz biraz daha inceltmiş. 'Attığım her adımda yanımda olduğun için teşekkürler baba...' sloganıyla bir kampanya başlatan Bisse ise 15 Hazirana kadar yapılan her 100 YTL'lik alışverişte 25 YL tutarında alışveriş çeki hediye ediyor. Markanın yoğun tempoda çalışan iş adamları için tasarladığı 'Platinium' ve 'Gold' gömlek serisinde, kravatlı ve kravatsız kullanım fonksiyonu göze çarpıyor. Bedene oturan gömlek yakası, özel iplik ve donanımlı makineler ile yapılan nakışlar, İngiliz dikiş stili ile üretilen bu gömleklerde, hakiki sedef düğmeler kullanılmış.

Kucukinsan.com sitesi, babaları özel günlerinde unutmamış.Onlar ve günleri hakkında her şey bir tık ötenizde
Anne, baba ve yenidoğan ile bebek sağlığı konusunda yaşamsal başvuru kaynağı olarak verimli bilgi ve iletişim hizmeti sağlamayı amaçlayan internet sitesi Küçük İnsan, babalara yönelik özel içeriği ve sayfalarıyla da yayında.

Sanattan doğaya, müzikten psikolojiye hemen her türlü konuda aileyi oluşturan bireylerin yaşam kalitesini derinlikli bilgi içeriğiyle artırmayı amaçlayan sitede, Babalar Günü'nün tarihçesi, babalar hakkındaki özlü sözler ve şiirler eşliğinde sunulmuş. Anneler, küçük insanlar ve babalar gibi üç genel başlıkla hizmet veren sitede bu anlamda, yeni babaların psikolojisi, kız babalarına öneriler, doğum sonrası babalığın koşulları, evde tek başına kalan babaların hali ve ihtiyaçlarının yanında, babalıkla gelen 10 sürpriz ve modern babalık bilgileri üzerine özel sayfa içerikleri de göz dolduruyor.
Bilgi: www.kucukinsan.com / Tel: (0216) 418 44 78