16 Ağustos 2006 Çarşamba
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sevgililer Günü
Dolunay gecelerinde aşk geliyor
İlişkinizi sonsuza taşımak zor değil
Burcuna göre hediye seç kalbini 12’den vur
İç çamaşırı ile şımartın
Bu fırsatı iyi değerlendirin
Sevginizi ifade etmenin en şık yolu

Dolunay gecelerinde aşk geliyor

Türkiye’de en çok takip edilen burç yorumları sitesi astroloji.com’un yaratıcısı ünlü astrolog Susan Miller Sevgililer Günü’nü 12 burç için yorumladı, sitenin Türkiye temsilcisi Eren Cansız da Sabah’a özel derledi.

Koç
Sevgililer Günü'nün eğlenceli geçme şansı yüksek. 13 Şubat'taki harika bir dolunay sayesinde romantik bir olay yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz ya da eşiniz ile sıcak ve seksi deneyime hazır olun! Aşk gezegeni Venüs, yıldız haritanızın fiziksel "bana dokun" bölgesindeki neşeli Jüpiter'i kışkırtıyor. İçki kadehinizi doldurun ve olayları doğal gelişimine bırakın. Eğer özel biri ile birlikteyseniz, bugün nişan haberi bile getirebilir. Sevgiliniz yok mu? Arkadaşlarınız dışarıya çıkın. Yalnızlığınız uzun sürmeyecek.

Boğa
13 Şubat'taki dolunayla beraber eviniz odak noktanız haline gelecek. Sevgililer Günü'nde evle ilgili duruma odaklanıyor olabilirsiniz. Eğer eşinizle beraber bir ev satın alıyor ya da kiralıyorsanız bu gelişme çok romantik olabilir. Eğer sevgilinizle aynı eve taşınıyorsanız yine romantik bir gün geçireceksiniz demektir. Evle ilgili bir konu 13 Şubat ve dört gün yakınlarında neticeleniyor. 11 Şubat'ta evde parti verin ve keyfinize bakın!

İkizler
13 Şubat'ta kısa seyahatler evi üçüncü evinizde bir dolunay oluşuyor. Sevgililer Günü yakınlarında kısa bir seyahat olabilir. Belki hafta sonu sevgilinizi görmeye gidebilir veya evliyseniz beraber şehir dışına kısa bir kaçamak yapabilirsiniz. Baş başa geçireceğiniz romantik bir hafta sonu harika bir fikir. Eğer romantik bir geziye çıkma imkanı bulamazsanız, 25-26 Şubat'ta Ay, eğlenceli bir konum olan Kova burcundayken şansınızı deneyin.

Yengeç
Venüs ve Jüpiter çok sıcak bir iletişim içinde. Bu olağanüstü bir şey çünkü bu iki gezegen aşkı simgeleyen beşinci eviniz ile uzun süreli ilişkileri simgeleyen yedinci eviniz arasında çok duygusal bir bağ kuruyor. Eğer uzun süredir birlikte olduğunuz ya da evli olduğunuz bir partneriniz var ise en gözde Yengeç siz olacaksınız demektir. Doğum gününüz 8 Temmuz veya artıeksi beş gün içinde ise bu neşeli gezegenden daha fazla yararlanacaksınız.

Aslan
Pluto sizin gerçek aşk eviniz olan beşinci evinizde, Güneş ise partnerlik evinizde ilerliyor. Bu etki aşk ve evliliği birbirine güçlü bir şekilde bağlayan müthiş bir gelişmedir. Pek çok Aslan'ın nişanlanmak ya da evlenmekle ilgili duyuracak
güzel haberleri olacak! Şık giysilerinizi giyin ve her zaman gitmek istediğiniz o lüks restorana gidin. Doğum gününüz 16 Ağustos'a denk geliyorsa bu dolunay döneminde sizin isminiz yazılı sizin için senenin en önemli anlarından biri olabilir.

Başak
Sürprizlerle dolu bir gün. Dolunay sizin ve partnerinizin duygularını doruğa çıkarıyor. Venüs sizin gerçek aşk evinizde olduğundan harika bir geceye işaret ediyor. Jüpiter ise şehir dışında bir restoran seçmeniz için sizi motive ediyor. Partneriniz bir geziye gitmeyi önerirse kabul edin. Yalnızsanız kalbinizi çarptıracak bir mesaj alabilirsiniz. 13 Şubat yakınları kendinizi pek iyi hissetmeyebilirsiniz, ama Başak burcundaki Ay size yardımcı olacak.

Terazi
Jüpiter sayesinde birisinin size duyduğu güçlü sevginin göstergesi olarak cömert bir hediye alabilirsiniz. Terazi burcu mücevhere bayılır, erkek bile olsanız size de böyle bir hediye gelebilir. Mars'ın sekizinci evinizde bulunması da sizi "havaya sokacak" aşırı erotik duygular uyandıran biri olacaksınız. Sevgililer Günü size mutluluk şarkıları söyletirken Venüs de yıldız haritanızın ev bölgesinde olacak. Bu da eviniz ile ilgili iyi bir haber alacağınızın göstergesi olabilir.

Akrep
Sevgililer Günü, Venüs ve Jüpiter'in karşılıklı etkileşimi de dahil olmak üzere, bu ayın en önemli etkilerini getiriyor. Bu gece şehir dışında romantik bir restorana gidebilirsiniz. Sevgilinizden düşünceli ve cömert bir hediye alabilirsiniz. Sevgililer Günü'nde Merkür (haberler), Uranüs sürprizler) ile gerçek aşk evi beşinci evinizde kavuşumda olacak ve tahmin edemeyeceğiniz gelişmeler getirecek.

Yay
Uzak bir yol yapabilirsiniz, böyle durumda seyahat koşulları ve kalacağınız yer özel olacaktır. Aslında iş için de, keyif için de seyahat edebilirsiniz ama eğer Sevgililer Günü'nde şehir dışında olmanız gerekirse yine de önce ve sonrasında sevgilinizle küçük bir kutlama yapabilirsiniz. Aşk yeterince güçlü ise aşkı kutlamak için her şey bir bahane olabilir. Sevgililer Günü'nde iş için şehir dışında olursanız boşuna endişelenmeyin. Aşk ve eğlence açısından en iyi etkiler baharla gelecek, onun için fazla bir şey kaçırmıyorsunu.

Oğlak
Sevgililer Günü'nde Ay, dostunuz toprak burcu Başak'ta bulunacak, bu da sizin için harika bir yerleşimdir. Aşıklar için bugün dolunaydan tam bir gün önceye düşüyor, duygular coşabilir! Dolunay lükse meraklı Aslan burcunda oluşuyor, siz ya da sevgiliniz bugün sadece en iyisi ile yetineceksiniz. Gideceğiniz restoran yemekleri, servisi ve şık atmosferiyle çok lüks bir restoran olabilir. Bu kadarla kalmıyor, Oğlak burcundaki Venüs mutluluk gezegeni Jüpiter'le flört için ona göz kırpıyor.

Kova
Ne yazık ki bu sene Sevgililer Günü umduğunuz romantik titreşimi getirmiyor. Olaylar ilişkinizde paylaştığınız ortak noktalardan çok farklılıkları ön plana çıkaracak. 13 Şubat'ta Aslan burcundaki dolunayla beraber ilişkiniz bir dönüm noktasına geliyor. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu dolunay sırasında ilişkinin gerçek durumu ortaya çıkacak.

Balık

Sevgililer Günü'nün birçok tatlı sürprizi olabilir. Ay, partnerinizi yöneten Başak burcunda olacak, bu geceyi nasıl kutlayacağınıza partneriniz karar verecek. Uzunca bir hafta sonu tatili geçirmek için hoş bir yere uçabilirsiniz. Bu gezi de 11-14 Şubat arasında olabilir.




Marmara depreminin 7. yıldönümü
Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 yılındaki 7.4 büyüklüğündeki Marmara Depremi'nin...
Yeni nesil bekaret yaşını 12'ye düşürdü
Uğruna cinayetler bile işlenen bekaret, yeni kuşak için tabu olmaktan çıktı. Bekaret yaşı 12'ye kadar...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu batağına çevirdi. SABAH, bu batağa saplanan...
Tek umut ÖSS değil
ÖSS'de başarılı olamayanlar için SABAH'tan dev yazı dizisi Yurtdışı üniversiteler rehberi. Dünyanın 73...
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı eklerini görmek için
Savaşın bedeli
İsrail'in "iki cepheli" savaşının şiddeti, yağdırdığı bombaların gürültüsü Filistin ve Lübnan halkının...
İsterseniz İran'da başınızı açabilirsiniz
Ultra Muhafazakar Cumhurbaşkanı Ahmedinecad'ın sağ kolu, Cumhurbaşkanı yardımcısı Rahim Meşai, "İran'da...
Puanınızı siz hesaplayın
1 milyon 537 bini aşkın adayın yarıştığı ÖSS'nin sonuçları 15 Temmuz'da açıklanacak. Ancak SABAH'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu