16 Ağustos 2006 Çarşamba
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sevgililer Günü
Dolunay gecelerinde aşk geliyor
İlişkinizi sonsuza taşımak zor değil
Burcuna göre hediye seç kalbini 12’den vur
İç çamaşırı ile şımartın
Bu fırsatı iyi değerlendirin
Sevginizi ifade etmenin en şık yolu

İç çamaşırı ile şımartın

Bu özel günde sevgilinize seksi ya da romantik bir iç çamaşırı hediye etmeye ne dersiniz? İç giyim markalarının Sevgililer Günü için hazırladıkları koleksiyonlarda birbirinden iddialı modeller yer alıyor.

Kalpten gelen hediye
TEN İç Giyim'in genç ve kendini daima genç hisseden kadınlar için tasarladığı Loliten, kalpli grubu ile Sevgililer Günü'nde de en çok tercih edilen hediye olmaya aday. Beyaz tül üzerine kırmızı, siyah ve pembe kalpler kullanılarak hazırlanan seride, sütyen, külot, g-string, gecelik gibi parçalar bulunuyor. Etekli g-string'in dikkat çektiği koleksiyonda iddialı diğer ürünlerden biri de yanında file çorap hediye edilen büstiyer...

Ateşli tasarımlar
KYO MyFriend hazırladığı modellerle bu özel günü unutulmaz kılıyor. Birbirinden farklı ürünlerle çeşitli beğenilere hitap eden Kyo MyFriend'de seksi modeller dikkat çekici. Vücudu rahatsız etmeyen koton kumaş ve markanın kendine özgün tasarımı ile bugünü daha rahat ve geceyi unutulmaz kılabilirsiniz.

Saflık zarafet şıklık

AŞKI anlatmanın en güzel yolunun iç çamaşırı hediye etmek olduğunu düşünüyorsanız, Ten'in özel koleksiyonuna bakmadan karar vermeyin. Saflığın rengi beyaz ve zarafetin rengi siyahın ana renkler olduğu koleksiyonda, pembe ve kırmızı da ağırlık taşıyor. Dantel ve tülün kullanıldığı koleksiyonda, saten kurdelelerle süslenmiş atlet ve külotlar, şık sabahlıklar ve seksi jartiyerli takımlar dikkat çekiyor.

'Seni seviyorum' demenin yolu
LA Senza'nın Sevgililer Günü için hazırladığı baskılı ya da düşük belli külotlar, seksi babydoller, neşeli ve cazip pamuklular arasından seçim yapabilirsiniz. İsterseniz "Love" koleksiyonu ile fantezilerinizin gerçeğe dönüşmesine izin verin, isterseniz sevgilinizin kalbini, kalp desenli, parıltılı bir sütyen ile çalın!

Rahat modeller
BU sezon Etam'da dikkat çekici, bir o kadar da rahat takımlar var. Koleksiyonun seksi ve romantik dantellerle bezenmiş siyah ve pembe kombinasyonları Sevgililer Günü için doğru bir seçim. Ayrıca üçlü saten takımlar ile şıklığı evinizde de yakalarken, içi polar kaplı sabahlıklarla sevgilinize rahatlık sunacaksınız. Bu özel günü Etam ile kutlayın!

Aşkınızı fısıldayın
Sevgililer Günü hediye seçimini kadınların tutkusu iç çamaşırından yana kullananlar için Ayyıldız, değişik tarzlara uyabilecek model ve renklerden oluşan iddialı bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda dantelli modellerin yanı sıra saten ve dantel gecelikler de bulunuyor. Üstelik hediyesini Ayyıldız'dan seçenler kış indiriminden de yararlanabilecek. Ayrıca 14 Şubat günü hediyesini Ayyıldız'dan alan herkese kırmızı gül de hediye!

Geniş ürün çeşidi
MISS Claire İç Giyim'in kadınların iç dünyasına hitap eden şık ve seksi modelleri, aşkınızı ifade etmeninin en iyi yolu olacak. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Miss Claire'in yeni koleksiyonunda yer alan tasarımlar arasından mutlaka sevgilinize uygun bir model bulacaksınız.

Dantelin büyüsü
She by Berk'in yeni koleksiyonu, baştan çıkarıcı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Çiftleri romantik dakikaların beklediği, hediyelerin heyecanla seçildiği bu gün, baş döndürücü bir armağan vermek için en doğru zaman. Berk mağazalarında sunulan gözalıcı dantel takımlar, bir şal veya ceketle kombinlenerek gece de kullanılabildiği için aynı zamanda kalıcı birer hediye.

İçinizdeki şıklık
Koleksiyonlarıyla trend yaratan Zeki Triko, Sevgililer Günü için farklı alternatifler sunuyor. Mor, fuşya ve kırmızı ağırlıklı iç çamaşırlarının dışında kombinezon, pijama, kimono, sabahlık ve dış giyim olarak da rahatlıkla kullanılabilecek büstiyer ve abiye üstleri bu özel gün için hazırlanan seçenekler arasında. Saten, kadife ve dantellerin ağırlıklı olarak kullanıldığı koleksiyonlar ile sevgilinizi şımartmanın tam zamanı.

Hem esprili hem duygusal
MAGIC Form'un son derece şık ve seksi çizgileriyle baştan çıkarıcı bir tasarıma sahip dijital iç çamaşırının sevgilinizi çok şaşırtacak bir de süprizi var. İç çamaşırının arkasında bulunan dijital ekrana bilgisayarınızdan yüklediğiniz sözcükleri kaydedebiliyorsunuz. Sizin espri ve yaratıcılığınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bu çamaşır sevgilinize hoş bir sürpriz olacak. Magic Form'un "Müzikli Külot" tasarımından sonra ürettiği "Dijital Külot" hayatlarında farklılık yaratmayı sevenler için espri yüklü bir hediye seçeneği olabilir.




Marmara depreminin 7. yıldönümü
Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 yılındaki 7.4 büyüklüğündeki Marmara Depremi'nin...
Yeni nesil bekaret yaşını 12'ye düşürdü
Uğruna cinayetler bile işlenen bekaret, yeni kuşak için tabu olmaktan çıktı. Bekaret yaşı 12'ye kadar...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu batağına çevirdi. SABAH, bu batağa saplanan...
Tek umut ÖSS değil
ÖSS'de başarılı olamayanlar için SABAH'tan dev yazı dizisi Yurtdışı üniversiteler rehberi. Dünyanın 73...
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı eklerini görmek için
Savaşın bedeli
İsrail'in "iki cepheli" savaşının şiddeti, yağdırdığı bombaların gürültüsü Filistin ve Lübnan halkının...
İsterseniz İran'da başınızı açabilirsiniz
Ultra Muhafazakar Cumhurbaşkanı Ahmedinecad'ın sağ kolu, Cumhurbaşkanı yardımcısı Rahim Meşai, "İran'da...
Puanınızı siz hesaplayın
1 milyon 537 bini aşkın adayın yarıştığı ÖSS'nin sonuçları 15 Temmuz'da açıklanacak. Ancak SABAH'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu