SABAH - Sevginizi ifade etmenin en şık yolu
   
16 Ağustos 2006 Çarşamba
 
SABAH Gazetesi
 
Bizimcity
Sizinkiler
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Sevgililer Günü
Dolunay gecelerinde aşk geliyor
İlişkinizi sonsuza taşımak zor değil
Burcuna göre hediye seç kalbini 12’den vur
İç çamaşırı ile şımartın
Bu fırsatı iyi değerlendirin
Sevginizi ifade etmenin en şık yolu

Sevginizi ifade etmenin en şık yolu

Sevgiliniz ya da eşiniz modayı takip ediyorsa sezonun trendlerini yansıtan bir kıyafetle onu mutlu edebilirsiniz. Birçok mağazada devam eden indirimden de yararlanabilirsiniz.

İçinizi ısıtacak
Şubat ayında More & More, sıcacık çikolata kahveler, yumuşacık bej ve ekrular, kırmızı ve turuncularla bu kış içinizi ısıtacak. ıkiniz için, sevgi ve tutku içeren birçok hediye alternatifi, özel indirim fırsatlarıyla More & More mağazalarında.

Sıcak bir kış
14 Şubat günü sevgilinizin ya da eşinizin kalbini en çok ısıtacak hediyeler için Faik Sönmez'e uğrayın. Şık atkılar, rengarenk bere takımları, trikolar ve bluzların yanı sıra broşlar, kolyeler de seçenekler arasında. Büyük beden kıyafetlerin öncü markası Faik Sönmez'deki kış aksesuarları, soğuk 14 Şubat akşamını, sıcak bir aşkla sarmak için için birebir.

Sürpriz yapın
YKM, Sevgililer Günü coşkunuza ortak oluyor. YKM'de, çok çeşitli hediye seçenekleri, kaliteli ve rahat alışveriş yapma ayrıcalığı ile sevgiliniz için aradığınız en özel ürünleri bir arada bulabilirsiniz. Ayrıca Sevgililer Günü'ne özel pek çok sürpriz de bekliyor. Mağazanın sunduğu taksit seçenekleri, sevdiğinizin tüm ihtiyacını rahat bir şekilde karşılamanızı da sağlıyor.

İndirim zamanı
14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinize, özel, şık ve kullanışlı bir hediye almak istiyorsanız Hotiç mağazalarına uğrayın. Hotiç, hem kadın hem erkek koleksiyonunda ayakkabı, bot, çizme, deri ceket ve aksesuar seçenekleriyle çeşitliliği ve şıklığı sunuyor. Üstelik 300 YTL'ye kadar olan alışverişlerde yüzde 40, 300 YTL üzerinde yapılan alışverişlerinizde yüzde 50 indirim var.

Anne adaylarına özel şıklık
BU özel günde baba adaylarını unutmadık. Gebe'nin kış modelleri arasından bir seçim yaparak, eşinizin kalbini bir kez daha çalabilirsiniz. Zengin ürün yelpazesiyle, bebek bekleyen eşinize hediye alırken hiç zorlanmayacaksınız. Bel ölçüsü ayarlanabilen kıyafetlerle, "Acaba bu ona olur mu?" endişesi de yaşamayacaksınız.

Aşıkların terliği
Sevgililer Günü yaklaşırken, aşkına çok sevimli, şirin mi şirin bir hediye almak isteyenler için Twigy'de sınırsız model var. Bugüne özel modelleriyle aşıkların dillerine tercüman olan Twigy, ayakları ısıtırken duyguların da ifadesi olacak. Twigy, aşkını 3'le çarpanlara, sevgilisi için deli olanlara, aşık olduğunu bir türlü itiraf edemeyenlere birbirinden esprili ve romantik mesajlarıyla duygularını anlatacak.

Unutulmaz koleksiyon
Sevgilinize şık bir armağan vererek 14 Şubat Sevgililer Günü'nü unutulmaz kılmak istemez misiniz? Romantik ve nostaljik DKNY kadını, yaratıcı ve özgür ruhlu DKNY erkeği için tasarlanmış birbirinden farklı modellerde kıyafet ve aksesuarlar, DKNY İstanbul ve Ankara mağazalarında. Gündüzden geceye uzanan saatler boyunca giyilebilecek, hafta içi ya da hafta sonu rahatça kullanılabilecek kıyafetlerle hayatı kolaylaştırmayı hedefleyen bu koleksiyon sevgilileri bekliyor.

Ne istediğini bilen sevgiliye
Herry, soğuk kış gününde yürekleri sımsıcak olan sevgililer için birbirinden hoş seçenekler sunuyor. Kış koleksiyonu içinde yer alan şık gece elbiseleri, bu özel gün için iyi bir hediye seçeneği. Ayrıca Herry'de yüzde 50'ye varan indirimlerle abiye kıyafetlerin fiyatları 119 YTL'den başlıyor. Tüm kredi kartlarına 5 taksit uygulanıyor.

Yüzde elli indirim

DAMAT Tween ADV, Sevgililer Günü için özel fırsatlar sunuyor. Sevgiliniz için birbirinden şık Damat Tween ADV ürünlerine yüzde 50 indirim ile sahip olabilirsiniz. Spor kıyafetlerle klasik giyimi uyumlu hale getiren şık blazer ceketler, baskılı, nakışlı ve aplikeli örme trikolar, V yaka kazaklar, yıkanabilir yün ceketler, hem anahtarlık hem kolye olarak takılar, şapkalar, bereler, el örmesi atkılar seçeneklerden bazıları.





Marmara depreminin 7. yıldönümü
Merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan 17 Ağustos 1999 yılındaki 7.4 büyüklüğündeki Marmara Depremi'nin...
Yeni nesil bekaret yaşını 12'ye düşürdü
Uğruna cinayetler bile işlenen bekaret, yeni kuşak için tabu olmaktan çıktı. Bekaret yaşı 12'ye kadar...
Uyuşturucu Dosyası
16 yaşındaki liseli Melis'in ölümü, gözleri yeniden uyuşturucu batağına çevirdi. SABAH, bu batağa saplanan...
Tek umut ÖSS değil
ÖSS'de başarılı olamayanlar için SABAH'tan dev yazı dizisi Yurtdışı üniversiteler rehberi. Dünyanın 73...
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı
SABAH ile Serbest Ekonominin 20. yılı eklerini görmek için
Savaşın bedeli
İsrail'in "iki cepheli" savaşının şiddeti, yağdırdığı bombaların gürültüsü Filistin ve Lübnan halkının...
İsterseniz İran'da başınızı açabilirsiniz
Ultra Muhafazakar Cumhurbaşkanı Ahmedinecad'ın sağ kolu, Cumhurbaşkanı yardımcısı Rahim Meşai, "İran'da...
Puanınızı siz hesaplayın
1 milyon 537 bini aşkın adayın yarıştığı ÖSS'nin sonuçları 15 Temmuz'da açıklanacak. Ancak SABAH'ın...
 
    Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon | Hava Durumu
Spor | Günaydın | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City | Çizerler
Cumartesi | Aktüel Pazar | Bilgi ve Yaşam | Sarı Sayfalar | Otomobil | Dosyalar
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Üretim ve Tasarım   Merkez Bilgi Grubu