Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Anneler Günü'nde annesine nasıl bir hediye alacağına henüz karar veremeyenler için hediye alternatiflerini biraraya topladık. Eğer bakımına ve güzelliğine düşkün bir anneniz varsa, bu alternatiflerden biri tam ona göre...
Güzellik paketleri
Saka Beauty Center, annesine 'Anneler Günü'nde farklı bir gün yaşatmak isteyenler için özel güzellik paketleri hazırlamış. Levent'te hizmet veren merkezde her biri 6 seans olmak üzere cilt bakımı 600, göz bakımı 300 ve özel maskelerle yapılan kür bakımların fiyatı 600 YTL. Ayrıca paketlerden birini satın alanlara çeşitli bakımlar da hediye ediliyor.
Tel: 0212 264 54 00

Cildi besleyen makyaj ürünleri

i.d. bareMinerals makyaj malzemelerinden bir set yaparak annenize hediye edebilirsiniz. Bu ürünlerin en önemli özellikleri cilde bakım yapmaları, güneşin zararlı etkilerinden korumaları, pürüzsüz ve canlı bir görünüm kazandırmaları... Markanın yaza özel SPF 15 fondöteni 78, allığı ise 66 YTL.

Yorgun gözlere çare
Anneniz göz çevresinde oluşan mor halkalardan ve yorgun görünmekten şikayet ediyorsa, 'M. Asam Augen Maske' adlı göz maskesi tam ona göre... Göz çevresine canlılık ve nem kazandıran ürün, göz altı torbalanmalarının ve morluklarının giderilmesine yardımcı oluyor. İçeriğinde üzüm çekirdeği ve yeşil çay bulunan ürünün fiyatı 36 YTL.

Uzmanların dokunuşu
Etiler'deki SANDA DAY SPA'lar, Anneler Günü'nde annesine klasik hediyeler vermekten sıkılanlara değişik bir alternatif sunuyor. Merkez özel günler için hazırladığı hediye çekiyle annelere 1 saatlik bir tatil sunuyor. Merkezde bakım yaptıranlar, Uzakdoğulu terapistlerin sayesinde bedenen ve ruhen rahatlıyor. Tel: 0212 352 23 33

Sıkı bir yüz için
55 yaş üstündeki kadınlar, daha sıkı ve genç bir cilde sahip olmayı istiyor. La Roche-Posay, bu kadınlar için yüz ovalini yeniden belirginleştiren ve sarkmaları toparlayan 'Substiane' adlı kremi hazırlamış. Eğer anneniz de daha sıkı bir cildin hayalini kuruyorsa, ona bu kremi hediye edebilirsiniz.

Altın tanecikli ruj
FlorMar'ın altın tanecikli 'Holographic' adlı ruju, dudakları nemlendiriyor, hacim kazandırıyor ve belirginleştiriyor. Ürün, 29 gün boyunca günde 3 kez düzenli kullanıldığında daha da etkili oluyor. Farklı renk seçenekleri olan ruju annenize hediye edebilirsiniz. Ürünün fiyatı 8.40 YTL.

Mis gibi çiçek kokusu

Anneler Günü için The Body Shop, 'White Musk' adlı bir vücut bakım serisi hazırlamış. Gül ve iris gibi çiçek kokuları içeren seride ışıltılı nemlendiricili jel, vücut peeling'i, banyo köpüğü, losyon, sabun, deodorant ve parfüm yağı gibi ürünler yer alıyor. Serideki ürünlerin fiyatları 19.50 ile 53.50 YTL arasında değişiyor.

Bu kampanya kaçmaz
Annenize ne alacağınıza henüz karar veremediyseniz Watsons mağazalarına uğramanızda fayda var. Mağazada Anneler Günü için 19.99 YTL'lik kirpik kıvırma makinesi 9.99 YTL'ye satılıyor. Eğer saç kurutma makinesi almak isterseniz de, 40 YTL'lik alışveriş yaptığınızda 30 YTL'lik saç kurutma makinesine 14.99 YTL'ye sahip olabiliyorsunuz.
Daha fazlası için tıklayınız
Daha fazlası için tıklayınız