Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Mayıs 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
atv
Kanal 1
ABC
Dünyadaki en sevdiğiniz varlığa kalıcı bir armağan vermek isteyenler, mağazaların ev dekorasyonu reyonlarına koşuyor. Annesine kişisel bir hediye vermek isteyenlere ise, her giydiğinde sizi hatırlatan giysiler öneririz.
Seni 'Dünyalar' kadar seviyorum
Güral Porselen çok özel bir kampanya ile annelerimizin anneler gününü kutluyor. Mayıs ayı boyunca Güral Porselen'den satın alacağınız 84 parça yemek takımları 10 ay taksit imkanı ve çok şık bir hediye ile sizlerin oluyor. Birbirinden güzel dekorlar ile bezeli yemek takımları, 49 milyondan başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. Ayrıca yemek keyfini unutulmaz anılara dönüştüren, 31 parça rengarenk Stoneware yemek seti de yanında hediye...

Kalıcı bir armağan verin
Annenize kalıcı ve kullanışlı bir armağan almak istiyorsanız, ev tekstilinin öncü firmalarından Unique Art, 30 Haziran tarihine kadar sürecek olan Bahar Kampanyası ile sizlere binlerce hediye alternatifini bir arada sunuyor. 50 milyon lira ve üzeri tüm alışverişlerde Worldcard, Bonuscard ve HSBC Advantage karta 8 taksit imkanı sunan Unique Art'da birbirinden değişik nevresim takımları ve farklı koleksiyonlar sizleri bekliyor.

Anneler de Dunlop giyer!
Bu sene dünyada 75.yılını kutlayan Dunlop Green Flash Shoes, 9 Mayıs Anneler Günü'ne kadar tüm annelere yüzde 10 indirim yapıyor. Sezonun en flaş modelleri; rengarenk trainer'lar, vintage deri ayakkabı ve çantalar, orijinal Dunlop lastik tabanlı sıra dışı tasarımlar enerjik anneleri bekliyor.Dunlop Green Flash Shoes, tüm Ivy Oxford mağazalarında.

Anneler için özel bir "Hisar"
Türkiye'nin en büyük çatal, kaşık ve tencere üreticilerinden Hisar, Anneler Günü için özel bir kampanya başlattı. Hisar-World Card işbirliğiyle düzenlenen kampanyada, 9 Mayıs Anneler Günü'ne kadar tüm Hisar ürünleri, World Card ile 10 taksit olanağıyla satışa sunuluyor. Hisar'ın Anneler Günü için sunduğu ürünler arasında, en çok ilgiyi özel olarak hazırlanan ahşap ve deri ambalajlı çay takımları görüyor. Hisar'ın özel çay takımları, gerek yenilikçi tasarımı, gerekse ürün özellikleri açısından getirdiği yeniliklerle de fark yaratıyor. Anneler için hazırlanan hediyeler arasında; çok özel çay takımları, çatal, kaşık, bıçak ve tencere setleri de yer alıyor. Anneler Günü'nde hediye olarak Hisar ürünlerini seçenler, hem annelerini sevindirmenin, hem de World Card ile 10 taksit avantajının keyfini yaşayacaklar.

Ekonomik yolla çiçek yollayın

Anneler Gününde annenize çiçek almak istermiydiniz? United Flora, birbirinden güzel çiçekleri sizlere bir arada sunuyor. Türkiye genelinde yüzlerce, yurtdışında binlerce çiçek firmasının bağlı bulunduğu bir dünya şirketi olan United Flora, Anneler Günü gibi çiçek satışlarının yoğun olduğu özel günlerde de ekonomik fiyatlarla çiçek gönderilebileceğini bir kez daha ispatlıyor. Siz de Anneler Günü'nde annenizi birbirinden güzel ve anlamlı çiçeklerle mutlu etmek, ona sevginizi çiçeklerin diliyle anlatmak isterseniz, United Flora'ya www.unitedflora.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Annelere Tepe'den armağan
9 Mayıs Anneler Günü için Tepe Nautilus, annelerini en mutlu edecek, en uygun armağanı almak isteyenlere farklı bir etkinlikle karşılayacak. Tepe Nautilus'ta yer alan mağazalardaki ürünler, sağladıkları faydaya göre kategorilere ayrılacak. Tepe Nautilus'ta faaliyet gösteren 30 uluslararası, 70'i aşkın ulusal marka 6 ana faydaya göre kategorize edilecek. Kapı girişlerinde dağıtılacak testler, ziyaretçilere annelerinin karakterlerine en uygun hediyeyi seçmelerinde yol gösterecek. Anneler gününe özel olarak hazırlanan test sonucunda Tepe Nautilus ziyaretçileri "Detay, Bakım, Şıklık, Spor ve Eğlence" şeklinde sıralanan kategoriler yardımıyla mağaza vitrinlerinde yer alan harf kodlarını takip ederek en uygun hediyelere kolayca erişme fırsatı yakalayacak. Böylece kolaylaşan alışveriş, aynı zamanda eğlenceli bir oyuna da dönüşmüş olacak.
Daha fazlası için tıklayınız
Daha fazlası için tıklayınız