kapat
Sabah Gazetesi 19.05.2003

Terim savaş baltasını çıkarıyor. Hedef, manevi oğulları (!) ve medya


G.Saray'da ilk olarak iç hesaplaşma yaşanacak. Terim ısrarla kol kanat gerdiği Ümit Davala ve Hasan Şaş'a desteğini çekecek. Bazı yorumcular ve yazarlar da Terim'in listesinde

Bu fırsatı bir daha bulamazlar

G.Saray Teknik Direktörü Terim'in A.Gücü maçı sonrası, yazarımız Levent Tüzemen'in sorduğu "Bu sezon çok yıpratıldınız mı?" sorusuna verdiği yanıt spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Terim'in "Hayırlısıyla ligi tamamlayalım. Taraftarlarla ve kamuoyuyla paylaşacağımız şeyler olacaktır. İki haftaları var. Herkes ateşe devam etsin. Bir daha bu fırsatı bulamazlar" sözlerinin hedefinin kim olduğu sorusu merak konusu oldu.

Faturayı başkalarına kesecek

Terim'in hesaplaşacağını ilan ettiği isimlerin hem medyadan, hem de takım içinden olduğu belirtiliyor. Sızan bilgilere göre Terim; Erman Toroğlu, Ahmet Çakar gibi televizyon yorumcuları ile G.Saray'ı izleyen bazı yazarlar ve medya yöneticilerini hedef alan açıklamalar yapacak. Terim'in en sert hesaplaşmasının ise takım içindeki oyunculara yönelik olacağı belirtiliyor. Yabancı transferinde hayal kırıklığı yaratan Terim'in Revivo, Xavier ve hatta Mondragon'a yönelik eleştiriler getirmesine kesin gözüyle bakılıyor. En ağır darbeyi ise Ümit Davala ve Hasan gibi Terim'in "Manevi oğulları"nın alması bekleniyor. Ayrıca G.Birliği ile sözleşme imzalayan Kerem ve Hakan Şükür için aracı olan Arif de kara listede. Eleştiri yağrumundan bazı hakemlerin de nasibini alacağı da iddialar arasında.


G.Saray Teknik Direktörü Terim, A.Gücü maçı sonrası ilginç açıklamalar yapmıştı.