kapat
Sabah Gazetesi 17.10.2002

Uykusuz geceler yeniden başlıyor

Ali Kırca yönetimindeki tartışma programı "Siyaset Meydanı" 230. bölümüyle bu akşam atv'de izleyicilerle yeniden biraraya geliyor

İlk kez 6 Şubat 1994'te atv'de yayınlanan, Türkiye'yi uykusuz gecelerle tanıştıran ve bir tartışma programı klasiği, "Siyaset Meydanı" bu gece atv ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Aslında atv'den hiç ayrılmadığını söyleyen ünlü anchorman Ali Kırca kendisini özleyen atv izleyicileri ile bu gece özlem giderecek. Tabuların yıkıldığı rakipsiz tartışma programı "Siyaset Meydanı" saat 23.00'te Bilgi Üniversitesi'nden canlı olarak yayınlanacak.

GENÇLER SORUYOR

"Siyaset Meydanı"nda 3 Kasım'ın yeni yüzleri ve siyasetin ünlü isimleri gençlerin sorularını yanıtlıyor. Üniversite öğrencileri, partilerin gençlik kolu temsilcileri ile Yaşar Nuri Öztürk, Ahmet Mete Işıkara ve Masum Türker, Ahmet Vefik Alp, Ali Kırca yönetiminde ekrana gelecek "Siyaset Meydanı"nda yeralıyor. Sandık başına gitmeye 16 gün kala, yaklaşık 4.5 milyon gencin ilk kez oy kullanacağı seçimler öncesinde, oylarıyla meclisin 7 ila 10'da birini belirleyecek gençlerle siyasetçiler, Siyaset Meydanı"nda bir araya geliyor.

atv 23.00