Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Mayıs 2020, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YAZAR ARŞİVİ
ELİF KORKMAZEL
Bugün ne pişirsem?
Ispanaklı fırın makarna
- 24 Mart 2009 Salı
Makarnayı tuzlu suda haşlayıp, süzün. Bir tavada soğanı tereyağıyla iki dakika kavurun, ıspanağı ilave edin. Tuzunu ve karabiberini ilave edip, 5 dakika daha kavurun.... devamı
Tarçınlı çörek
- 23 Mart 2009 Pazartesi
Hamuru için gereken malzemelerin tümünü bir kabın içinde iyice yoğurun ve 10 dakika dinlendirin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın.... devamı
Kayısılı muhallebi
- 20 Mart 2009 Cuma
Muhallebi için unu, margarinde pembeleştirin. Ateşten alıp, yavaş yavaş sütü ilave edin, iyice karıştırın. Sakızı havanda dövüp muhallebiye katın.... devamı
İstanbul pilavı
- 19 Mart 2009 Perşembe
Pirinci yarım saat kadar tuzlu sıcak suda bekletin. İyice yıkayıp, suyunu süzün. Tavuk etini suda haşlayıp, suyunu ayrı bir yere süzün.... devamı
Peynirli hafif börek
- 18 Mart 2009 Çarşamba
Zeytinyağı ve suyu bir kapta karıştırın. Yufkalardan birinin üzerine bu karışımdan sürün. İkinci yufkayı üzerine serpip tekrar yağlayın.... devamı
Kolay analı kızlı
- 17 Mart 2009 Salı
Nohutu akşamdan ıslatın. Bulgurun üzerine baharatları koyup, iki parmak geçecek kadar kaynar su ilave edin. Tencerenin kapağı kapalı olarak 20 dakika bekletin.... devamı
Zeytinyağlı yerelması
- 16 Mart 2009 Pazartesi
Yerelmalarını soyun. Büyük olanlarını dörde bölüp, kararmaması için suda bekletin. Havuçları soyup, halka halka kesin. Bir tencereye zeytinyağını alıp, üzerine doğradığınız havuçları katın.... devamı
Tavuk kanadı
- 13 Mart 2009 Cuma
Kanatları yıkayıp, tütsüleyin. Soğanları, sarmısakları ve kırmızı biberleri robotta iyice kıyın. Karışımı bir kaba koyun.... devamı
Sütlü patates
- 12 Mart 2009 Perşembe
Patatesleri soyup, yarım santim kalınlığında yuvarlak halkalar halinde doğrayın. Bir tencereye alıp, üzerine süt, tereyağı, krema, tane biber ve tuz ekleyin.... devamı
Fırında bulgurlu levrek
- 11 Mart 2009 Çarşamba
Bir fırın kabının içine temizlenmiş balığı koyun. Başka bir kapta bulguru suyla ıslatıp, iki dakika bekletin. İçine rendelenmiş domatesi, ince kıyılmış maydanozu ve rendelenmiş soğanı koyun.... devamı
<<
1  2  3  4  5  6  7  ...
>>