Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YAZAR ARŞİVİ
ELİF KORKMAZEL
Bugün ne pişirsem?
Havuçlu pilav
- 7 Nisan 2009 Salı
Zeytinyağını bir tencereye alıp, ince kıyılmış soğanı pembeleşene kadar kavurun. Üzerine küçük küpler halinde doğranmış havucu ilave edin.... devamı
Mercimekli pizza
- 6 Nisan 2009 Pazartesi
Mercimek ve suyu bir tencereye koyup, kapağı yarı kapalı olarak pişmeye bırakın. Mercimek yumuşayınca ocaktan alıp, üzerine bulguru ekleyin.... devamı
Kar yağdı pastası
- 3 Nisan 2009 Cuma
Sütü, unu, tozşekeri, kakaoyu tencereye alın. Nişasta ve margarini de ekleyip, kısık ateşte koyulaşana dek pişirin. İncirleri haşlayıp, küçük doğrayın.... devamı
Ispanaklı tart
- 2 Nisan 2009 Perşembe
Bir kaba 10 çorba kaşığı un, margarin, yumurta ve yoğurdu aktarıp, yoğurun. Hamurun üzerini bir bezle örtüp, yarım saat dinlendirin.... devamı
Yeşil püreli somon
- 1 Nisan 2009 Çarşamba
Patates ve brokoliyi ayrı ayrı haşlayıp, geniş bir kaba alın. Tereyağı ve sütü bir kaba alıp ısıtın. Daha sonra patateslerin bulunduğu kaba ekleyin.... devamı
Erişteli patlıcan
- 31 Mart 2009 Salı
Patlıcanları alacalı soyup halka halka dilimleyin, tuzlu suda 15 dakika bekletin. Geniş bir tencereye koyduğunuz tuzlu suda erişteyi pişirin.... devamı
Çikolata çanakları
- 30 Mart 2009 Pazartesi
Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin. Minik pasta kalıplarını üçer adet içiçe geçirip, toplam altı adet pasta kalıbı hazırlayın.... devamı
Sakızlı krokanlı muhallebi
- 27 Mart 2009 Cuma
Margarinle pirinç ununu tencerede kavurun. Ateşten alıp, içine sütü ve tozşekeri ilave edin. İyice karıştırın. Dövülmüş damla sakızını da ekleyip, tekrar ocağa koyun, koyu bir kıvam alana dek karıştırın.... devamı
Portakallı çikolatalı jöle
- 26 Mart 2009 Perşembe
Portakalların kabuklarını soyun, üzerine tozşeker ve suyu koyup, kapağı kapalı olarak 15 dakika pişirin. Süzgeçten geçirip, derin bir kaba alın.... devamı
Peynirli kabak graten
- 25 Mart 2009 Çarşamba
Kabakları ortadan ikiye kesin ve içlerini çıkarın. Bir tencerede, üzerini örtecek kadar su doldurup, kabakları 5 dakika kadar haşlayın.... devamı
<<
1  2  3  4  5  6  ...
>>