Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Mayıs 2020, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YAZAR ARŞİVİ
ELİF KORKMAZEL
Bugün ne pişirsem?
Kuruyemişli kek
- 21 Nisan 2009 Salı
Şeker ile yumurtayı bir kasenin içinde 5 dakika çırpın. Üzerine yağı ve vanilyayı ekleyip, karıştırmaya devam edin. Un ve kabartma tozunu eledikten sonra kasenin içine ekleyin.... devamı
Zeytinyağlı bezelye
- 20 Nisan 2009 Pazartesi
Bezelyeleri ayıklayın. Havuç ve patatesi soyup küp küp doğrayın. Zeytinyağını bir tencereye alıp, havuçları 2-3 dakika soteleyin.... devamı
Ispanaklı Kiş
- 17 Nisan 2009 Cuma
Bir kasenin içine un, yumurta, yoğurt, yağ ve tuzu koyarak yoğurun. Hamuru 15-20 dakika dinlendirin. Soğanı yağda kavurun, doğranmış ıspanakları ekleyerek 5 dakika daha kavurun.... devamı
Ispanaklı makarna salatası
- 16 Nisan 2009 Perşembe
Malzemeler * 1 paket ıspanaklı makarna * 2 adet domates * Yarım demet maydanoz * 10 adet siyah veya yeşil zeytin * 100 gr.... devamı
Ballı krokanlı krep
- 15 Nisan 2009 Çarşamba
Malzemeler * 2 adet yumurta * Yarım su bardağı un * 1 çay bardağı süt * 2 çorba kaşığı tozşeker * 2 çorba kaşığı krema *... devamı
Çilekli su muhallebisi
- 14 Nisan 2009 Salı
Süt, tozşeker ve tuzu birlikte kaynatın. Bir kapta 1 bardak suya nişasta ve pirinç ununu katıp, çırpın. Nişastalı karışımı kaynayan sütün içerisine dökerken karıştırın.... devamı
Ekmek salatası
- 13 Nisan 2009 Pazartesi
Ekmeğin üstünü kapak şeklinde kesin. Ortasındaki içi çıkarın. Yıkanıp suyu süzülmüş göbek salata ve semizotunu ekmeğin içine yerleştirin.... devamı
Kâğıtta kebap
- 10 Nisan 2009 Cuma
Havuç ve kabağı ince ince doğrayın. Fasulye ve bezelyeyle birlikte bir kaba alın. Baharat ve tuzu ekleyin. Ayrı bir kapta küçük küçük doğranmış soğan, maydanoz, peynir ve dövülmüş sarmısağı karıştırın.... devamı
Tavuklu sebze salatası
- 9 Nisan 2009 Perşembe
Tavuk göğsünü haşlayıp, küp küp doğrayın. Sebzeleri yıkayıp, arzu ettiğiniz şekilde doğrayın. Az suda ya da buharda 10-12 dakika haşlayın.... devamı
Peynirli patlıcan
- 8 Nisan 2009 Çarşamba
Patlıcanı çok ince dilimleyin. Tuzlu suda haşlayın. Kağıt havlunun üzerine çıkarın. 1 çorba kaşığı sıvıyağda kızartın.... devamı
<<
1  2  3  4  5  ...
>>