Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Nisan 2020, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YAZAR ARŞİVİ
AYŞE TÜTER
Kol böreği
- 31 Temmuz 2008 Perşembe
Un hamur yoğurma kabına alınır, ortası açılır. İçine yumurta, yoğurt ve oda sıcaklığında margarin ile tuz konur. Biraz ılık su ile yumuşak bir hamur yapılır bezelere bölünür.... devamı
Ispanak Mücveri
- 30 Temmuz 2008 Çarşamba
Ispanakları iyice yıkayıp ince ince kıyın. Maydanoz, dereotu ve soğanı çok ince doğrayın. Beyaz peyniri de rendeleyerek ekleyin.... devamı
Hacı Paşa kebabı
- 29 Temmuz 2008 Salı
Tavuk veya kuşbaşı eti çöp şişe geçirin. Teflon tavada bir kaşık sıvıyağında arkalı önlü kızartın, servis tabağına alın. Diğer yanda tencerede soğanı yağla pembeleştirin.... devamı
Mürdüm eriği pudingi
- 28 Temmuz 2008 Pazartesi
Eriklerin çekirdekleri çıkartılır. Tarçın, karanfil, 1 çay bardağı şeker, su ve limon kabuğu konur ateşte pişirilir süzgeçten geçirilir.... devamı
Gondol köfte
- 27 Temmuz 2008 Pazar
Kıyma, soğan, yumurta sarısı, tuz, karabiber ve ekmek içiyle köfte harcı yapılır. Dolapta 15 dakika bekletilir. Limon büyüklüğünde parçalara ayrılır.... devamı
Sarımsak çorbası
- 26 Temmuz 2008 Cumartesi
* 5 Baş ayıklanmış sarımsak* 2 kaşık un* 1 bardak süt* 3 bardak et suyu* Tuz,kara biber* 1 çay kaşığı pul biber* Yarımdemet dereotu* 1 fincan sıvı yağ* 1 çorba kaşığı kaşar rendesi Sarmısak bir bardak su ile tencereye konup, haşlanır.... devamı
Romen türlüsü
- 25 Temmuz 2008 Cuma
Ön hazırlık olarak kuru fasulye ile barbunyayı haşlayın. Diğer bir tencereye soğanları halka doğrayın. 1 çay bardağı zeytinyağı ile 5 dakika soteleyin.... devamı
Cevizli yaprak sarma
- 24 Temmuz 2008 Perşembe
Malzemeler * 250 gram yaprak * 1 kase pilavlık bulgur * 3 adet soğan * 1 demet taze soğan * 1 demet maydanoz * Yarım... devamı
Levrek pane
- 23 Temmuz 2008 Çarşamba
MALZEMELER* 200 gram levrek fileto* 2 çorba kaşığı un* 1 adet yumurta* 2 çorba kaşığı galeta unu* Sıvıyağ* 1 adet... devamı
Yoğurtlu barbunya
- 22 Temmuz 2008 Salı
Soğan tencereye alınıp, zeytinyağında sotelenir. Domates, sarımsak, şeker ve defne yaprağı konur. Barbunya kaynar suda 5 dakika haşlanıp, süzülür.... devamı
<<
1  2  3  4  5  6  7  ...
>>