Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Nisan 2020, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
YAZAR ARŞİVİ
AYŞE TÜTER
Ciğer köftesi
- 10 Ağustos 2008 Pazar
Ciğerin sinirleri ayıklanır. Robottan geçirilir. İçine kıyma, ekmek, yumurta, tuz, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, baharat ve kekik konur, iyice yoğrulup, köfte şekli verilir.... devamı
Çoban dolması
- 9 Ağustos 2008 Cumartesi
Domateslerin üstünden bir kapak kesilip içleri boşaltılır. Bulgur, soğan ve içini boşalttığınız domates içlerinin bir kısmıyla, nane ve maydanoz biraraya getirilip, yağda harmanlanır.... devamı
İmparator çorbası
- 8 Ağustos 2008 Cuma
Tencerede yağ, un ile birlikte kavrulur. İçine et suyu ilave edilip, kaynatılır. Bir süre sonra içine haşlanmış et ve süt eklenip, 10 dakika daha haşlanır.... devamı
Hindili talaş böreği
- 7 Ağustos 2008 Perşembe
Tencereye yağ konur. Küçük doğranmış hindi etleri iyice sotelenir. Etlerin rengi dönünce soğan ilave edilir. Soğanla sotelendikten sonra salça, tuz karanfil ve defne yaprağı konur.... devamı
Kavunlu tart
- 6 Ağustos 2008 Çarşamba
Margarin eritilir, soğutulur. İçine yoğurt, şeker ve un ilave edilip, hamur yapılır. Bu hamur 20 dakika dinlendirilir. Sonra ikiye bölünür ve tepsiye yerleştirilir.... devamı
Saray usulü imambayıldı
- 5 Ağustos 2008 Salı
Patlıcanlar alacalı soyulur. Bol tuzlu suda 15 dakika bekletilir. Yıkanır ve sıkılır. Patlıcanlar bol kızgın yağda kızartılır.... devamı
Elmalı turta
- 4 Ağustos 2008 Pazartesi
Malzemeler * 1 paket eritilip soğutulmuş margarin* 2 adet yumurta* 1 çay bardağı şeker* 1 çay kaşığı tuz* 1 kabartma... devamı
Kıymalı patates köftesi
- 3 Ağustos 2008 Pazar
Patatesler yıkanıp, kabuklarıyla birlikte tencereye koyulur. Üstünü kaplayacak kadar su ilave edilip, haşlanır. Biraz ılınınca kabuklarını soyulur ve kıyma makinesinden ya da sebze presinden geçirilir.... devamı
Şaraplı mantar
- 2 Ağustos 2008 Cumartesi
Soğanı halka halka kesip zeytinyağında soteleyin. Tavuk suyunu ve şarabı koyun. İçine sarımsağı, tuzu, karabiberi, limon suyunu koyup; kaynatın.... devamı
Mozaik rosto
- 1 Ağustos 2008 Cuma
Etin üzerine bol su koyulup, yumuşayıncaya kadar pişirilir. Haşlanmış sebzeler, tuz, karabiber, mantar, fıstık, üzüm, maydanoz ve galeta ununun yarısı 2-3 çorba kaşığı et suyuyla haşlanıp, karıştırılır.... devamı
<<
1  2  3  4  5  6  ...
>>