kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Mayıs 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Lastiği patlayan metrobüs E-5'e girdi, faciadan dönüldü

Deniz DERİN / SABAH
02.05.2009
Avcılar yönünde giden metrobüsün sağ ön lastiği patladı. E-5'e giren metrobüs iki araca çarptı. Can kaybının olmaması tek teselli oldu..
Zincirlikuyu-Avcılar hattında çalışan metrobüs, lastiği patlayınca kendi güzergâhından E-5 Karayolu'na girdi. İki otomobile çarpan metrobüs, bariyere çarpıp durabildi. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada büyük hasar meydana gelen metrobüsün sürücüsü elinden yaralandı. Avcılar Şükrübey mevkisinde meydana gelen kaza dün saat 11.00 sıralarında yaşandı. Zincirlikuyu-Avcılar hattında çalışan Hasan Şentürk'ün kullandığı metrobüsün sağ ön lastiği patladı. Yağmurun da etkisi ile kayganlaşan yolda Şentürk, yolcu bulunan metrobüsün hakimiyetini kaybetti. Bariyerleri aşıp E-5 Karayolu'na çıkan metrobüs, aynı yönde seyir halinde bulunan Cihan Erşahin ile Hasan Beşirkan'ın kullandıkları otomobillere çarptı. Metrobüs, bariyerlere çarparak durabildi.

SEFERLER AKSAMADI
Kazanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi gönderildi. Şans eseri kazanın metrobüsün hattının son durağına yakın bir noktada olması ve içinde az sayıda yolcu bulunması facianın eşiğinden dönüldü. Sürücü Şentürk'ün hafif yaralandığı kazada metrobüste büyük hasar meydana geldi. Metrobüsün çarptığı otomobillerden birinin sürücüsü Hasan Beşirkan "Bir anda yola fırladı. Üzerimize doğru geldi. Canımızı zor kurtardık. Allah'tan kimseye bir şey olmadı" dedi. Kaza nedeniyle Avcılar'dan başlayan trafik Sefaköy'e kadar uzadı. E-5 trafiği felç oldu. Metrobüs seferleri ise aksamadı.
Haberin fotoğrafları