kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mayıs 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dell, yeni kurumsal verimlilik çözümlerini duyurdu

Giriş Saati : 15.04.2009 13:45
Dell, tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz karşında şirketlerin daha sağlam durabilmeleri amacıyla geliştirdiği yeni ürün ve hizmetlerden oluşan kurumsal verimlilik çözümlerini duyurdu. Bu ürün ve hizmetler işletmelerin BT yaşam döngüleri boyunca daha etkin olmaları ve en değerli kaynakları olan çalışanlar, zaman ve paradan maksimum değeri elde etmeleri için özel olarak tasarlandı. Yenilikçi yazılım ve hizmetler, gelecek nesil veri depolama ve sunucu ürünleri ile birarada tüketicilere maliyetleri kısmaları ve verimliliği artırmaları için özel olarak tasarlanmış teknolojik çözümleri sunuyor.

İstanbul'da yapılan basın toplantısında konuşan Dell Türkiye Kurumsal Ürünler Pazarama Müdürü Tunç Erkan yeni portföyle ilgili olarak, "Veri merkezi operasyonları teknolojinin yaşam döngüsü boyunca toplam maliyetleri düşürmek için tüme dayalı bir bakış açısı gerektirir. Dell, şirketlerin BT altyapılarını basitleştirmeleri ve yönetmelerine yardımcı olmak için tüm ürün portföyü ile işletmelerde kullanılan teknolojilerle nasıl entegre olabileceğine odaklanmış durumda" dedi.

POWEREDGE SUNUCULAR VE ÖZELLİKLERİ

Yeni Dell PowerEdge sunucuları içinde M1000 şasileri için M610 ve M710, R710 ve R610 raflı sunucuları ve T610 dikey kasa sunucuları yer alıyor. Dell önümüzdeki aylarda iki soketli portföyündeki T710, R410 ve T410'a PowerEdge eklemelerini de piyasaya sürecek.