kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mayıs 2009, Cumartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Sağnak yağış hayatı felç etti

İHA
Giriş Saati : 02.05.2009 16:14
Güncelleme : 02.05.2009 22:24
Yeni Haber
İki gündür aralıklarla devam eden sağanak yağış İzmir'de hayatı olumsuz etkiledi...
Dün öğleden sonra başlayan ve aralıklarla yağan yağış İzmir'in bir çok bölgesinde etkili olurken özellikle Buca ilçesinde hayatı felç etti.

Buca ilçesinde yağan yağmur nedeniyle logarlar taştı, araçlar yolda mahsur kaldı. Özellikle mahalle aralarındaki yolların tamamının sular altında kaldığı görülürken, zemin katlarda bulunan işyerlerini su bastı.

İşyeri sahipleri içeri dolan suyu boşaltmaya gayret etti. Vatandaşlar; kaldırımda dahi yürümekte zorluk çekerken, altyapının yetersiz olmasına isyan etti.

ÇORLU'DA BAZI EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Çorlu'da başlayan şiddetli yağış nedeniyle hayat felce uğradı. Yaklaşık 2 saat süren yağmur sonrasında bazı ev ve iş yerlerini su basarken, şehir içi trafiğindeki araç sürücüleri yaklaşık yarım metrelik su birikintileri nedeniyle zor anlar yaşadı.

Meteorolojinin uyarılarının ardından Çorlu'da 2 günden bu yana zaman zaman meydana gelen şiddetli yağış nedeniyle hayat felce uğradı. Yaklaşık 2 saat süren şiddetli yağış nedeniyle trafikte seyreden araç sürücüleri yaklaşık yarım metrelik su birikintilerinde zor anlar yaşadı.

Çorlu'nun muhtelif bölgelerindeki ev ve iş yerlerini su basarken, Çorlu Belediyesi ekipleri yağış nedeniyle çalışma başlattı. Dışarıda yağmura yakalanan vatandaşlar ise pasaj ve bina altlarına girerek korunmaya çalıştılar.

Bulvar Yolu eski Tofaş kavşağında meydana gelen su birikintisi nedeniyle vatandaşlar karşıdan karşıya geçmekte zorluk yaşarken, araç sürücüleri ise güçlük çekti. Öte yandan, Çorlu'daki bazı kamu kurumları ile ev iş yerlerinin da su baskınlarına uğradı öğrenildi. Belediye ekipleri su baskınları ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor.