kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mayıs 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Sıradan bir hayatım olsun istemiyorum!

01.05.2009
Helin İyik 11 yaşında, 5. sınıf öğrencisi... Doğduğundan bu yana İstanbul Sarıyer'de yaşıyor ama bulunduğu çevrenin dışına fazla çıkamamış. Hatta Taksim'e bile ilk kez 'Bir Şarkısın Sen'in elemeleri için gitmiş. Helin çok küçükken evlerindeki bozuk bir mikrofonla şarkı söylemeye başlamış. "Sıradan bir hayat istemediğim için bu programa katıldım" diyen Helin'in hayali ise konservatuvara gidip tiyatrocu olmak ve çok iyi keman çalmak.

ABLAM İNANMADI
* 'Bir Şarkısın Sen'in reklamını atv'de görünce çok heyecanlandım. Sıradan bir hayat istemiyorum. Çünkü evden okula, okuldan eve bir hayatım var.

* Ben daha konuşmaya başlamadan şarkı söylüyormuşum. İlk şarkımı da dokuz aylıkken söylemişim.

* Sesimin güzel olduğunu okulda fark ettim. Yavuz Bingöl'ün 'Tanrıdan Diledim' şarkısını söylemiştim. Öğretmenim çok şaşırmıştı. 23 Nisan'larda ve özel günlerde bana şarkı söyletmeye başladılar.

* Annem çalıştığı için beni komşumuz Çimen Abla elemelere götürdü. Ama annem de çok destekledi beni. Ablamsa elemeleri geçebileceğime pek inanmamıştı. "Git de boyunun ölçüsünü al" dedi bana. Ama sonradan, elemeleri geçince özür diledi.

* Geçen hafta çok heyecanlandım. Ama bu hafta öyle bir şey olmayacak.

KENTER HAYRANI
* Televizyona çıktım diye ünlü olma beklentisi içinde değilim. Sadece kendimi geliştirmek istiyorum.

* Pınar Altuğ ve Erol Evgin'le aynı ortamda olmak gurur verici. Pınar Abla "Küçükken Erol Bey beni kucağına aldı diye arkadaşlarına hava attım" demiş. Ben de şimdi arkadaşlarıma hava atıyorum.

* Beni Türkan Şoray'a çok benzetiyorlar. Onunla tanışmayı çok isterim.

* En sevdiğim şarkı 'Hatırla Sevgili'. En sevdiğim şarkıcılar; Barış Manço, Zülfü Livaneli, Sezen Aksu.

* Öğretmenimiz bizi Yıldız Kenter'in ve Nejat Uygur'un oyunlarına götürdü. Tiyatro beni büyüledi. Konservatuvara gidip tiyatrocu olmak istiyorum. Bir de keman çalmak!