kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mayıs 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
SEVİLAY YÜKSELİR
SEVİLAY yazıyor

Başdemir de aday değil!

İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mesut Parlak 'ın Malatya Eğitim Vakfı'nın başına geçeceğini yazmış ancak eski başkanlardan Mustafa Başdemir 'in de Mesut Hoca'nın karşısına gereksiz bir biçimde aday çıktığını eleştiren bir yazı kaleme almıştım. Yanılmışım. Meğerse Mustafa Başdemir, yaklaşık 10 gün önce Mesut Parlak'ı arayıp, "Hocam. Emrinize amadeyiz. Ben aday filan değilim. Elimden ne gelirse bu vakıf için yapmak isterim" diyerek, büyük bir centilmenlik örneği sergilemiş. Yani bir Malatyalıya yakışan jesti yapmış. Bu jesti bana Mesut Hoca'nın kendisi yazı çıktıktan sonra bizzat arayarak bildirdi. Başdemir'i bu hareketinden dolayı çok takdir ettim amaaaa...
Yazının çıktığı gün, sabahın köründe beni arayan, önce kardeşi Adnan Başdemir 'i sonra da Mustafa Başdemir'i karşılarındaki kişinin bir kadın gazeteci, üstelik de bir hemşerileri olduğunu unutarak kullandıkları üsluptan dolayı da şiddetle kınıyorum.
Yazısından dolayı bir gazeteciyi eleştirebilirsiniz, uyarabilirsiniz, bu doğal bir haktır!
Ancak bunu yaparken üslubunuza, ses tonunuza ve kullandığınız kelimelere dikkat edeceksiniz. Hele de Malatyalı iseniz daha da dikkat edeceksiniz!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın