kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Dördüzlere dört koldan yardım geldi

İHA
Giriş Saati : 30.04.2009 15:49
Güncelleme : 30.04.2009 22:25
Yeni Haber
İzmir'de, dördüz bebekleri doğduktan sonra ekonomik sıkıntı çekmeye başlayan Top ailesine mama firması Bebelac destek oldu...
Dördüzlerin bir yaşına kadar tüm besin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirten Bebelac Ege Bölge Müdürü Bülent Durmuş, "Anne sütünden sonra bebeklerimizin ihtiyacı olan mama ve sebze pürelerini bebekler bir yaşına basana kadar aileye teslim edeceğiz" dedi.

İzmir'de, yedi yıllık evliliklerinin ardından dördüz bebek sahibi olan Fatma ve Engin Top çifti, doğumdan bir ay önce evin reisi Engin Top'un işten çıkarılmasıyla zor günler geçirmeye başlamış ve bebeklerinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandıkları için duyarlı vatandaşlardan yardım istemişti.

Yardım çağrısına duyarsız kalmayan Bebelac firması, aileye ulaşarak dördüzlerin ihtiyacı olan mama ve sebze pürelerini aileye teslim etti. Firmalarının sosyal sorumluluk projelerini çok önemsediğini ve zor
koşullardaki ailelere yardım etmeye çalıştıklarını belirten Bülent Durmuş, dördüzler Aleyna, Nazlı, Ali Efe ve Sude'nin bir yaşına kadar mama ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti.

Aileyi ziyaret ederek bebeklerin gelişimi ve beslenmeleri konusunda bilgi edinen Bülent Durmuş, anne Fatma Top'a, 15 adet Bebelac iki devam sütü, 10 adet sütlü, meyveli, pirinçli Bebelac, 15 adet sütlü pirinçli Bebelac, 15 adet ballı, irmikli Bebelac, 12 adet meyve salatası ve 12 adet Bebelac karışık sebze püresi teslim etti.

Dördüzlerin düzenli şekilde mamalarını yiyebilmeleri için her ay belirli günlerde aileye kolilerle mamaların teslim edileceğini belirten Durmuş, anne sütünün önemine de dikkat çekti.

Anne Fatma Top'a altı ay boyunca dördüzleri anne sütüyle besledikleri için de teşekkür eden Durmuş, "Bebelac mamaları olarak tüm bebeklerin eksiksiz beslenmesi için yardımcı oluyoruz. Bugüne kadar sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden firmamız, Fatma ve Engin Top ailesine, dördüz bebekleri bir yaşına gelinceye kadar bebek ek besinlerimiz ve devam sütlerimizle destek olacağız" dedi.

Firma yetkilisine yardımlarından ötürü teşekkür eden Fatma Top da yardım çağrılarının ardından duyarlı vatandaşların maddi ve manevi yardım etmek için kendilerine ulaştıklarını söyledi. Duyarlı vatandaşların telefonlarının kendilerini çok duygulandırdığını belirten Fatma Top, bazı vatandaşların adreslerini alarak kendilerine mama ve bebek bezi yardımında bulunduğunu sözlerine ekledi.