kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Ankara'da sağanak yağış hayatı felç etti

İHA
Giriş Saati : 30.04.2009 10:49
Güncelleme : 30.04.2009 22:25
Yeni Haber
Ankara'da gece saatlerinde başlayarak sabah saatlerine kadar etkisini sürdüren sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi...
Sağanak yağış nedeniyle birçok ev ve işyerini su basarken, bazı araçlar ise cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri sebebiyle yolda mahsur kaldı.

Ankara'da gece saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç etti. Cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar trafikte ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçlar ise yolda mahsur kaldı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle araçlar kazanın eşiğinden döndü.

Sağanak yağışın etkisini arttırdığı dönemlerde Mamak bölgesinde bulunan bazı evleri su bastı. Şahintepe Mahallesi 673. sokak üzerinde bulunan bir binanın bodrum katında bulunan üç daire sular altında kaldı. Sabah erken saatlerde uyanan vatandaşlar evlerinin sular altında kaldığını görünce şok oldu. Birçok kez evlerini su bastığını belirten vatandaşlar, gereken önlemlerin alınmamasından dolayı yetkililere sitemde bulundu. Evlerini temizlemek için uzun süre zaman harcadıklarını belirten vatandaşlar, evin
kenarında bulunan kanalizasyon borusunun tıkanmasından dolayı her yağmur yağdığında evlerinin sulan altında kaldığını söyledi.

Sağanak yağış nedeniyle birçok evde maddi hasar meydana gelirken, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler yollarda oluşan su birikintilerini tahliye etmek için çalışma başlattı.