kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

29.04.2009
Kamu çalışanlarına özel tarife
Kamu çalışanları için özel tarife yarışına Turkcell her yöne 35 TL'lik yeni tarife ile katıldı. Turkcell, yeni BizBize Kamu tarifesiyle bireysel ve kurumsal hatlı kamu çalışanı müşterilerini tüm vergiler dahil ayda 35 TL'ye, her yöne tam 1200 dakika konuşturacak tarife açıkladı.Tarifeyle 1200 dakikayı aşan her dakika KDV dahil sadece 20 kuruş üzerinden hesaplanacak.

Maske satışları hareketlendi
RDP Medikal şirketinin sahibi Yusuf Kubat domuz gribinden dolayı maske satışında yüzde 10 civarında artış olduğunu söyledi. Kubat yıllık toplam satışlarının 10 milyon adet olduğunu kaydetti. Bonmed Sağlık Ürünleri Satış Müdürü Nihat Uludaş ise domuz gribinden dolayı ağza takılan maskelere özellikle bir talep gelmediğini, ancak talep olacağını düşündüğünü belirtti.

İştirakçiler futboldan vazgeçemedi
Basketbol, Voleybol, Otomobil Sporları, Motor Sporları ve Bilardo branşlarının, 1 Mart'tan itibaren İddaa bültenlerinde yer almaya başlaması, iştirakçilerden beklenen ilgiyi görmedi. İştirakçiler, 1 Mart'tan itibaren toplam 584 milyon 963 bin 504 TL'lik kupon yaparken, oynanan kuponlarda yüzde 97 oranında futbol maçlarına ilgi gösterdi.

İHKİB Başkanı'nın acı günü
İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin annesi 86 yaşındaki Sultan Tanrıverdi dün son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camisi'ndeki cenaze törenine Sultan Tanrıverdi'nin ailesi, yakınları, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük ve birçok iş adamı ile vatandaş katıldı.