kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

"Birinci olduğuma inanamıyorum"

AA
Giriş Saati : 30.04.2009 14:25
Güncelleme : 30.04.2009 22:25
Yeni Haber
Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan ve Türkiye'yi Miss World 2009'da temsil etme hakkını elde eden 19 yaşındaki Ebru Şam, çok mutlu olduğunu ve birinci olduğuna hala inanamadığını söyledi...
Miss Turkey 2009 Güzellik Yarışması'nın dün akşam gerçekleştirilen finalinde dereceye giren güzeller, Mövenpick Otel'de düzenlenen basın toplantısında duygularını anlattı.

EBRU ŞAM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Miss Turkey organizasyonu Başkan Yardımcısı Can Sandıkçıoğlu, dün finali gerçekleşen yarışmanın Doğuş Yayın Grubu tarafından aynı gün şehitlerin olması nedeniyle yayımlanmadığını hatırlatarak, ''Dün verdiğimiz şehitleri anmak istiyorum. Türk halkının hassasiyetlerine duyarlıyız'' dedi.

Yarışmanın canlı yayımlanmaması konusunda gösterdikleri duyarlılık nedeniyle tebrik aldıklarını ifade eden Sandıkçıoğlu, öte yandan yılda bir kez gerçekleştirilen yarışmanın yayımlanamaması nedeniyle de üzgün olduklarını söyledi.

Sandıkçıoğlu, yarışmada birinci olan Ebru Şam'ın Kasım ayında Güney Afrika'da yapılacak olan ve 120 ülkenin katılacağı ''Miss World 2009''da Türkiye'yi temsil edeceğini, ikinci olan Senem Kuyucuoğlu'nun Ağustos ayında Bahamalar'da yapılacak ''Kainat Güzellik Yarışması''na gideceğini, üçüncü güzel Ebru Hacıbedel'in de ''Avrupa Güzellik Yarışması''na katılacağını bildirdi. Can Sandıkçıoğlu, yarışmanın dördüncüsü Begüm Yılmaz'ın ise Ekim ayında Çin'de gerçekleştirilecek ''Miss İnternational''da Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

Türkiye güzeli seçilen Ebru Şam da dereceye gireceğine inanmadığını ifade ederek, ''Çok mutluyum. Hala birinci olduğuma inanamıyorum'' dedi.

Senem Kuyucuoğlu ise hala şokta olduğunu ve hala yarışmanın etkisinden kurtulamadığını ifade etti. Güzeller, daha sonra basın mensuplarına poz verdi.