kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

3 bin işsize iş projesi

Giriş Saati : 30.04.2009 17:20
Güncelleme : 30.04.2009 21:18
Yeni Haber
Bayrampaşa Belediyesi yeni dönem vizyon projelerini hayata geçirmeye başladı...
Bayrampaşa Belediyesi ilçe içersinde inşası halen devam etmekte olan ve yıl sonunda açılması planlanan, Ortadoğunun en büyük, Avrupa'nın ise ikinci büyük alışveriş merkezi olacak olan Forum İstanbul Alışveriş Merkezi ile birlikte gerçekleştirdiği ''İSTİHDAMA YÖNELİK PERAKENDE SATIŞ EĞİTİMİ'' tüm hızıyla devam ediyor.

Bayrampaşa ilçesinde ikamet eden, 16-35 yaş arası, işi olmayan ve en az ortaokul mezunu olanların başvuruları alınarak gerçekleşen eğitim özel eğitimli öğretmenle tarafından veriliyor. Katılımcılar; hizmet ve satışın temel bilgileri, perakendenin temel kavramları ve aynı zamanda satış teknikleri konusunda eğitim alırken, müşteriyi karşılama, ürün bilgisine giriş, satışı sonuçlandırma, uğurlama ve satış sonrası hizmet gibi çok önemli detaylarında bilgisini alırken kendilerini yakın zamanda başlayacakları işe en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorlar.

Günümüz dünyasında yaşanan ekonomik kriz yüzünden işsiz kalan binlerce insanın ve ailelerinin yaşadığı sıkıntılara ilaç olmak için bu ve bunun gibi gelişmeleri belediye olarak daha öncede yaptıklarını ve bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Başkan Hüseyin Bürge, "Bu çalışma sayesinde ortalama 3 bin işsiz kardeşimize iş olanağı sağlayacağımız için çok mutluyuz. Verdiğimiz bu eğitim sayesinde işe girecek olan kardeşlerimizin işlerinde daha bilinçli olacaklarına,işlerine dört elle sarılacaklarına eminim. Bir iş demek bir aile demek. Bir aile demek bir toplum demek. Bayrampaşa belediyesi olarak istihdama en çok önemi veren bir ekibe sahip olduğum için çok mutluyum. El ele verirsek daha mutlu ve ferah günler bizleri bekliyor eminim" dedi.