kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
30 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Süreyya bu kez dikiş tutturur mu?

İnsan magazinde takip ede ede, komşunun kızı zannediyor bazı figürleri... Hiç karşılaşmasan da, oturup iki lafın belini bükmesen de her şeyini biliyorsun. Ya da bildiğini zannediyorsun. Ne giydi, ne çıkarttı, kiminle çıktı, tatile nereye gitti, makyajlı nasıl, makyajsız nasıl? Sonra yemek masalarına, kahve geyiklerine konu ediyorsun. "Ben olsam şöyle yapardım, böyle ederdim" diye hakkında çıkan haberler üzerine yorum yapıp, yargılıyorsun, kızıyorsun. Ve bir bakmışsın içine dert oluyor elin kızı-erkeği. Dert olmasa da bir kere ilgi alanına girdi ya, çıkaramıyorsun işte. Dizi takip etmek gibi... Diyelim Binbir Gece gibi. Şimdi üçüncü evliliğini yapıyor küçücük yaşlı, kocaman kadın kılıklı Süreyya. Sevgilisi Burak Hatipoğlu'yla evleneceğini açıklıyor. Ben de diyorum ki bu iş dikiş tutmaz. İşte altı nedeni.
1. 24 yaşında üçüncü nikahı basacağı için! Alışkanlık yapmışsa, evlenmeden duramayacağı için. Yaz sonunda büyük ihtimalle canı bir nişan üstü nikah daha çekeceği için.
2. Seda Sayan meşrebinden olduğu için! Yani yeterince flört etmeden hemen nikahı basıp evlenmeye yeltendiği için.
3. Geçim sıkıntısı olmadığı için sürekli ilişki tartışmasıyla kocasını fena halde bezdirebilme yeteneğinin yüksek olduğunu düşündüğüm için.
4. Topuklu ayakkabıyla iskelede yürümek ve bütün gün güneşlenmek şeklinde iç bayıltıcı tatillerinin eşini fena halde bıktırma ihtimali olduğu için.
5. Besbelli saf bir kız olduğu için.
6. Derinlerinde, çok mutsuz bir babasının kızı, olduğu için. Babasını erkeklerde aramaya devam ederse hayal kırıklığı bitmeyeceği için.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın