kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
28 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Çağla Şikel Emre Altuğ

Ben ballıyımdır, balımı Emre'ye de akıtıyorum

İLKER GEZİCİ
27.04.2009
'Avenue Q' isimli müzikalde rol alan Emre Altuğ, eşi Çağla Şikel'in kendisine şans getirdiğini söyledi. Şikel de "Ben zaten şanslıyım. Şimdi balımı Emre'ye de akıtıyorum" dedi..
İlk kez 2003 yılında Broadway'de sahnelenen 'Avenue Q' müzikali Türkiye'de gösterime girdiği ilk günden beri büyük ilgi görüyor. Önceki gün Profilo Alışveriş Merkezi'nde sergilenen müzikalin başarısını kutlamak isteyen yapım ekibi, Volkan Severcan önderliğinde Kalamar Resturant'ta biraraya geldi. Geceye eşi Çağla Şikel'le birlikte katılan Emre Altuğ, "Bu gösteride yer almasaydım, gözüm açık giderdi" dedi.

Yeni bir gösteri
'Avenue Q'da rol almayı her zaman hayal ettiğini söyleyen Altuğ, konuşmasına, "Böyle başarılı bir gösteri sahnelediğimiz için tüm ekiple gurur duyuyorum. Özellikle tiyatro camiasından oyuna gelen herkesin büyük beğenisini kazandık. 'Böyle bir şey yapılamaz' diyenleri bile mahçup ettiğimizi düşünüyorum" diye devam etti. Bu müzikal eğer hedefledikleri başarıya ulaşırsa, büyük bir sürprizleri daha olduğunu sözlerine ekleyen Altuğ, dünyada çok iyi bilinen bir müzikali de Türk izleyicisiyle buluşturacaklarını anlattı. Hedefinde bir sinema filmi yapmak olduğunu da ifade eden ünlü popçu, yazın yeni bir single albüm çıkartacağının da müjdesini verdi.

Çağla şanslıdır
Altuğ, "Evliliğin size uğur getirdiğini düşünüyor musunuz?" sorusunu ise; "Ben kendimle ilgili hiçbir zaman şansa inanmadım. Ama genel anlamda Çağla'nın bana şans getirdiğini düşünüyorum. Özel hayatım o kadar güzel gidiyor ki, iş anlamında kendimi daha güçlü hissediyorum. Bu da zaten işlerime yansıyor" diye yanıtladı. Çağla Şikel ise, "Benim zaten şansım vardır. Şimdiye kadar ne istesem oldu. Emre de benim şansımı bozmadı. Balımdan Emre'ye de akıtıyorum" dedi. Şikel, "Eşimi izlemek ve onun başarısını görmek benim için çok gurur verici" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları