kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Paris tarihten habersiz

26.04.2009
Sosyetik güzel Paris Hilton, son yıllarda giydiği kıyafetlerle zamandan bihaber yaşadığını gösteriyor. Ya geçmişin etkisinde kalıp nostaljik takılıyor ya da kendini uzay çağında sanıyor..
1940'lar Uzun kirpikleri, kırmızı dudakları ve parlak elbisesiyle Paris Hilton 1940'lı yıllarda çekilmiş bir film karesinden fırlamışa benziyor. Yaşından da büyük görünüyor.

1950'ler Geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir davete bu elbiseyle katılan Hilton otellerinin güzel varisi, bu özensiz kıyafetiyle 1950'li yılların esintilerini taşıyordu.

1960'lar Gözlükleriyle Jackie Kennedy'e benzeyen Paris Hilton, 1960'lı yıllarda sıkça giyilen iri düğmeli gömleği ve desenli eteğiyle zaman tünelinden geçmiş gibi...

1970'ler Uzun tuniği ve saç bandıyla Paris Hilton, 1970'li yılların hippi havasına çok yakın duruyor. Bu kıyafetiyle bir mağaza açılışına katılan Hilton, her zamanki tarzından farklı duruyor.

1980'ler Dore elbisesi, örümcek ağı çorapları ve dalgalı saçlarıyla Paris Hilton, 1980'li yıllardaki giyim tarzını günümüze taşıyor. Bu elbise Hilton'u daha yaşlı gösteriyor.

1990'lar Hilton, bu haliyle 1990'lara damgasını vuran Spice Girls grubunun üyelerine benziyor. Mini elbisesi ve kısacık saçlarıyla Hilton, günün trendlerinden çok uzak.

2050'ler Bir tanıtım için giydiği deri bikinisi ve ilginç gözlükleriyle Paris gelecekten gelmiş gibi... Ünlü şarkıcı Lady Ga- Ga'ya benzetilen Hilton, bu haliyle özellikle hayranlarını çok şaşırttı.