kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Nisan 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Ankara'da ücretsiz stil danışmanlığı

17.04.2009
Ankara'nın ünlü outlet merkezi Forum, 'Stil ve Alışveriş Danışmanlığı' hizmeti vermeye başlıyor. İmaj ve iletişim danışmanı Özlem Çakır'ın kişiye özel ve ücretsiz vereceği servisin ilk ayağı, bugün gerçekleşecek.
Çakır, stil danışmanlığı hizmeti almak isteyenlerin sorularını yanıtlayacak, renk analizlerini yaparak stillerini belirlemelerine yardımcı olacak. Bunun yanı sıra alışveriş danışmanlığı isteyenlere ise belirlenen bütçeler doğrultusunda destek verecek.
Bu aşamada kişinin yaptığı işe, pozisyona, hedeflerine ve tercihlerine uygun giysiler seçecek ve en önemlisi, satın alınan giysilerin birbirleriyle kombinlenerek farklı alternatifler oluşturmasına katkıda bulunacak.
Böylece kişinin kendi tarzını bulmasına ve/veya yaratmasına ön ayak olacak.

KARİYER İÇİN DE GEREKLİ
İnsanların kriz dönemlerinde pek çok alanda bütçelerinden kısıtlamaya gittiklerini ve mecbur kalmadıkça alışveriş yapmak isetemediklerini söyleyen Çakır, bu durumun moral bozukluğu yaratabildiğinin altını çiziyor.
Çakır, Stil ve Alışveriş Danışmanlığı hizmetinin amacını ve önemini şöyle anlatıyor: "Kısıtlı bütçeyle de mucizeler yaratmanın mümkün olduğunu göstereceğiz. Ayrıca iş hayatındaki profesyoneller için de önemli bir dönem.
Kriz nedeniyle işlerine son verilenler, yeni iş görüşmelerine hazırlanıyorlar.
Hâlâ çalışmakta olanların kendilerine çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.
Kabul etmek gerekir ki, stil sahibi olmak ve şık giyinmek kariyer planlamasında çok büyük bir öneme sahip. Fark yaratmaya yardımcı olan bir faktör." Ücretsiz, kişiye özel 'Stil ve Alışveriş Danışmanlığı' hizmetinden yararlanmak isteyenlerin, (0312) 567 10 05 no'lu telefondan Forum Ankara Halkla İlişkiler Sorumlusu Aslı Tur'u arayarak randevu almaları yeterli.