kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
ING’DEN BEDENE GÖRE KREDİ! ING, Kredi Butik uygulaması ile müşterilerine kolay anlaşılır, bürokrasiden uzak bir kredi hizmeti vermeyi amaçlıyor. Kredi Butik’te ihtiyaç kredileri 2.500-15.000 TL arasında değişiyor.

'Asker müşterilerimiz döndü sivil müşterileri 3'e katladık'

KERİM KARAKAYA
23.04.2009
ING Bank Başkan Vekili Vincent van den Boogert, son bir yılda asker müşterilerinin yüzde 90'ını geri kazandıklarını ve sivil müşteri sayılarını üçe katladıklarını söyledi..
ING Bank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vincent van den Boogert, Oyakbank'ın ING'ye satışı sonrasında kaybettikleri asker müşterilerinin yüzde 80-90'ını geri kazandıklarını belirtti. Boogert, "Oyakbank 400 binin üzerinde er-erbaşın, 100 bin civarında da subayın maaş ödemesini yapıyordu. Genelkurmay o dönemde sermayesinin yüzde 51'inin üzerinde yabancı olan bankalardan maaş ödemesi yapılmayacağını açıkladı. Ancak son bir yılda asker müşterilerimiz bankacılık hizmetlerinde yeniden ING'yi tercih etmeye başladı" dedi. Asker müşterilerine bireysel emeklilikten, kredi kartına kadar çeşitli alanlarda hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Boogert, servis kalitelerini koruduklarını, yıllar boyunca kurdukları bağların çok önemli olduğunu söyledi. Boogert, askerlerin maaş ödemelerini yapamıyor olsalar da, sivil maaş ödemelerini bir yıl içinde 3 katına çıkardıklarını vurguladı.

'TÜRK BANKALARINA BENZİYORUZ'
Yeni uygulamaya koydukları Kredi Butik sayesinde müşterilerine kolay anlaşılır, çabuk ulaşılabilir ürün sunduklarını belirten Boogert, "ING, dünyada da aynı uygulamayı yapıyor. Daha geleneksel bankacılık hizmetleri sunuyor" dedi. Boogert, ING'nin karmaşık türev ürünleri tercih etmediğini ve bu anlamda Türk bankaları ile benzerlik gösterdiğini ifade etti. ING merkez yönetiminin Polonya, Romanya ve Türkiye'de büyüme kararı aldığını hatırlatan Boogert, küresel kriz nedeniyle bu kararı 2009'dan sonra hızlandıracaklarını söyledi.