kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Aynı sınıfta 40.000 Euro Fark!

Giriş Saati : 24.04.2009 13:23
Yeni Haber
Kısa bir süre önce tamamen yenilenen Mercedes-Benz E Serisi ve yapılan etkili makyaj sonrasında ikinci baharını yaşayan Audi A6, güçlü dizel motorlarıyla üst-orta sınıfta ekonomi ve performans vaat ediyor...
Farklı hacimlerden birbirine yakın güç sunan ezeli rakipler arasındaki fark 40.000 Euro'yu geçiyor. Aradaki önemli farkın detayları bu haftaki "otohaber TMP Dergisi"nin kapsamlı testlerinde.

Üst-orta sınıfın en dişli modelleri olan Audi A6 ve Mercedes-Benz E Serisi sırasıyla 240 ve 204 HP'lik güçlü dizelleriyle, tüketicilere ödedikleri para karşılığında yüksek performansı düşük tüketimle sunma iddiası taşıyorlar. Tamamen yenilenen Mercedes-Benz E Serisi yüksek konfor seviyesi ve zengin donanımıyla ışıldarken, 2.2 lt hacimden 204 HP güç üreten çift turbolu dizeli, dikkat çekici performansı makul bir tüketimle sunuyor. 240 HP gücündeki V6 dizelinde 4 tekerlekten çekiş sistemine yer veren Audi A6, yüksek sürüş dinamikleri ve örnek kalitesiyle yeni E Serisi'yle rekabete hazır. Üst-orta sınıfın zirve adaylarının tüm detayları "otohaber TMP Dergisi"nin bu haftaki testlerinde. Türk otomotiv endüstrisinin ihracat yıldızları arasında yer alan Ford Transit Connect makyajlanarak daha konforlu ve güvenli hale gelen yeni nesliyle satışa sunuldu. Zenginleşen donanımıyla artık kompakt MPV'lere bile diş gösteren hafif ticarinin Kapadokya'da gerçekleşen ilk sürüş izlenimiyle birlikte rakiplerinin incelemesi bu haftanın sayfalarında. ÖTV indirimi sonrası hareketlenen otomobil pazarında bazı modeller var ki satışlarını ciddi oranda arttırdı. ÖTV indirimiyle birlikte öne çıkan markalar ve modeller ile İstanbul Tuning Show 2009 Fuarı'nın güzel görüntüleri meraklıları için bu hafta "otohaber TMP Dergisi"nde. Yeni dünya düzeninin zenginlerine ev sahipliği yapan Çin, Şangay Otomobil Fuarı'nda da zenginler için pek çok önemli yeniliği bünyesinde barındırdı. Porsche'nin ilk sedanı Panamera'nın dünya lansmanıyla birlikte yerel üreticiler de fuarda büyük yer aldı. Bütün bu önemli konularla birlikte, Nissan'ın "Z Coupe" geleneğinin son temsilcisi olan 331 HP'lik 370Z, ateşli motoru ve heyecan verici sürüş özellikleriyle 27 Nisan Pazartesi günü bayilerde olan haftalık "otohaber TMP Dergisi"nin 18'inci sayısında.

www.otohaber.com.tr