kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

5 bin kişilik Akbank üssü işlem krallığını yönetecek

20.04.2009
Akbank, 125 milyon liralık yatırımla Gebze'de yeni bankacılık merkezinin temelini attı. Genel Müdür Kurtul, 7 futbol sahası büyüklüğündeki üssün, bölgede en yüksek işlem hacmine sahip merkez olacağını bildirdi..
Akbank, Gebze Şekerpınar'da 80 dönümlük arazide kuracağı yeni bankacılık merkezinin temelini attı. En ileri teknolojilerin kullanılacağı, Türkiye ve çevresindeki bölgenin bankacılık merkezi olması hedeflenen tesise Akbank Banking Center (ABC) adı verildi. Akbank, 1 yılda tamamlanması planlanan ABC için, 125 milyon liralık yatırım yapacak.

ESNEK ÇALIŞMA ORTAMI
Akbank çalışanlarına gelişmiş altyapı sistemlerine sahip, esnek, modüler, iş akışına ve verimliliğe uygun, modern bir çalışma ortamı sağlayacak olan Akbank Bankacılık Merkezi, yaklaşık 5 bin kişinin çalışabileceği bir kapasiteye sahip olacak. Bu merkezde, ilk aşamada, Akbank Operasyon Merkezi'nin yanı sıra Bilgi Teknolojileri iş birimi ile destek ekipleri faaliyet gösterecek.

MAKSİMUM GÜN IŞIĞI
Mimari projesi, gün ışığından maksimum fayda sağlanması göz önünde bulundurularak hazırlanan merkezde, doğayla uyumlu malzemelerin ve enerji tüketiminde verimli cihazların seçimine büyük ölçüde dikkat edildi. Koray İnşaat tarafından inşa edilecek olan merkez, toplam 7 futbol sahası büyüklüğündeki 52 bin 300 metrekare kapalı alanda 6 katlı bir binadan oluşacak. Dünyada finans sektörü uygulamalarında önde gelen mimarlık firmalarından biri olan Skidmore, Owings & Merrillfirması tarafından projelendirilen bina, sosyal olanakları ve çevreci yapısıyla da çalışma ortamlarına yepyeni bir standart getirecek.