kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
21 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

20.04.2009
Vekillerin seks hayatı kriz yarattı
Eskort şirketi "Black Beauties"i işleten İngiltere'nin tanınmış "Madam" ı, eski hayat kadını Natalie Rowe'un kitabı çıkmadan kriz yarattı. Rowe, kızlarının 4 vekil ve 2 bakanla beraber olduğunu söyledi. Vekillerin Muhafazakâr Parti'den olduklarını söyleyen Rowe, "İkisi de seks kölesi olmak için çok para verdiler. Eski bir bakanla birlikte olmam için eşi beni doğrudan aradı ve buluşmayı ayarladı. Televizyon yöneticisi, âlem yaparken kokainden hoşlanıyordu" dedi.

Stephen Hawking hastanede
Dünyaca ünlü İngiliz astrofizikçi Stephen Hawking'in (67) hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ağır olduğu bildirildi. Birkaç haftadır göğüs enfeksiyonundan şikâyetçi olan Hawking dün acilen, Addenbrooke Hastanesi'ne kaldırıldı. Kara deliklerle ilgili çalışmalarıyla tanınan Hawking'e 21 yaşındayken, ALS hastalığı teşhisi konuldu, Hawking tekerlekli sandalyeye mahkûm oldu.

Zorla evden atmaya tepki

İsrail mahkemesi, Doğu Kudüs'teki Şeyh Jarra bölgesinde yarım asırdır yaşayan Filistinliler'in evlerini boşaltma kararı alması ABD, Türkiye ve Avrupa'yı harekete geçirdi. Haaretz gazetesi, ülkelerin İsrail'den ev boşaltmaya son vermesini istediğini kaydetti. ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ve Ortadoğu temsilcisi George Mitchel'in olayları yakından izlediği yazıldı. 6 aydır bölgede Filistinliler boşaltılırken yerlerine Yahudiler yerleştiriliyor.

'Soykırımı tanı' mektubu aldı
24 Nisan öncesinde, 22 Avrupa ülkesinden 400'e yakın kuruluş, ABD Başkanı Barack Obama'yı "Ermeni soykırımı" nı tanımaya çağıran bir mektup imzaladı. Ermenistan Devlet Radyosu'na göre, Avrupa Ermeni Federasyonu'nun yazdığı mektupta, Obama'dan 24 Nisan'daki geleneksel açıklamasında "Ermeni soykırımı"nı tanıması isteniyor.