kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Tescilli güzelden kampanyaya destek

AA
Giriş Saati : 20.04.2009 16:08
Güncelleme : 20.04.2009 20:54
Yeni Haber
Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in sevgilisi Zeynep Sever meme kanseriyle mücadele kampanyasına destek verdi. ..
2009 Belçika Güzeli Zeynep Sever (20), Belçika'da meme kanseriyle mücadele amacıyla düzenlenen kampanyaya, annesi Mefaret Demirkaya ile birlikte destek verdi.

Sever ve annesinin birlikte çekilmiş fotoğrafının yer aldığı afişlerde, federe yapılı Belçika'da Flaman, Brüksel ve Valon bölge hükümetlerinin desteğiyle 50-69 yaş arasındaki kadınlara ücretsiz mamografi yapılacağı belirtiliyor.

Kampanyanın tanıtımı için Belçika'daki 3 otonomi bölgesinin sağlık bakanlarıyla basın toplantısı düzenleyen Zeynep Sever, böyle bir kampanyada annesiyle birlikte rol almaktan onur duyduğunu söyledi.

ZEYNEP SEVER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Flaman Sağlık Bakanı Guy Van Hengel de "Çok güzel, sempatik ve sıcak bir yüze sahip Zeynep Sever'in meme kanseriyle mücadele kampanyasına ilgiyi artırmasını beklediklerini" ifade etti.

Basın toplantısının ardından AA muhabirinin sorularını cevaplandıran Sever, "Maalesef birçok kadın meme kanserinin önemini bilmiyor" diyerek, kadınları bilinçlendirerek erken teşhisi kolaylaştıracak böyle bir kampanyada rol almaları için yapılan teklifi hemen kabul ettiğini anlattı.
Belçika'yı kainat, dünya ve Avrupa güzellik yarışmalarında temsil etmeye hazırlanan Sever, "Hem Türk hem Belçikalıyım. Yaşadığım ülkeyi temsil edeceğim. Eğer Türkiye güzeli olsaydım aynı şekilde Türkiye'yi de temsil ederdim" dedi.