kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Nisan 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Serdar Şınlak

İşadamı ama kendine ait bir evi bile yok!

20.03.2009
- Serdar Şınlak ismi işadamı olarak geçiyor, işi nedir aslında?
- İzmir'de, yerel bir televizyon kanalının, SKY TV'nin sahibiydi Serdar. Gerçi şu anda onun üzerinde gözükmüyor, çok ciddi vergi borçları var, işleri de çok kötü. O yüzden yıllardır nafaka hakkım olmasına rağmen uzun zamandır alamıyorum ama sesimi hiç çıkartmıyorum. İşadamı ama kendine ait evi yok! Ya ailesinin evinde yaşıyor ya da evi olan bir kız arkadaş buluyor kendine.

- Siz evliyken işleri iyi miydi?
- Biz evliyken Sky TV ve birkaç işi daha vardı ama öyle çok çok iyi durumda değildi. Birlikte zar zor ayakta tutuyorduk kanalı.

- Siz ne yapıyordunuz?
- Mimarlık okudum ama mesleğimi yapmadım. Kanalda program departmanında çalıştım.

- Babası mı varlıklıydı peki?
- Babası Amerikalı bir silah üreticisi şirketin Türkiye temsilcisi. Babası destek oluyordu ama araştırma yapıldığında görebilirsiniz, buzun altı boş! Şınlak Holding güya ama holding binası denen şey bir küçük ofisten ibaret. Enteresan şeyler var, girmeyelim. Zaten evliliğin bitmesinin bir nedeni de yalandı!

- Nasıl yalanlar?
- O kadar çok yalanını yakaladım ki... Yani bir adam, beni görüyor, hayatımı biliyor, benim 30-35 kişilik ekibim olduğunu biliyor, bir sürü eğitmenle birlikte çalıştığım ortada ama "Nevşah hiç evinde oturmuyor, çocuğa bakmıyor" diyerek mahkemeye delil sunuyor. Mesela bir cumartesi günü aynı anda Ankara'da, İstanbul'da, Antalya'da çalışma var, hepsine benim gittiğimi iddia ediyor. Klonlamış olmam lazım! "15 günde bir yurtdışına gidiyor, çocuğa bakmıyor" diyebiliyor.
Pasaportumu mahkemeye sunduk, iki yıldır yurtdışına çıkmamışım!

- Serdar Bey, ahlaksızlıkla da suçladı sizi. Öyle misiniz?
- O beni her şeyle, her an suçlayabilir. Sadece saldırı!