kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Devrim Arabaları!..

ÇOK istediğim halde, daha önce verilmiş ve değiştirilmesi mümkün olamayan bir söz yüzünden Sadri Alışık Ödül Gecesi'ne katılamadım. Sonuçları da gazetelerde öğrendim.
Pek çok ödül, alanı, almayanınca tartışılacak. Doğal.. Ama bir ödül var ki, ben tartışmam ve alkışlarım. Üstelik bu usule karşı olduğum bilindiği halde..
Devrim Arabaları adlı harika filmin tüm erkek oyuncuları, ki gerçekten hepsi baş roldeydi, yönetmen Tolga Örnek birine ağırlık vermemişti, takım halinde "En İyi Erkek Oyuncu" seçilmişler, Sinema dalında.. Taner Birsel, Selçuk Yöntem, Altan Gördüm, Halit Ergenç, Serhat Tutumluer, Ali Düşenkalkar ve Onur Ünsal..
İşte bu!..
Zamanlama da güzel. Devrim Arabaları, ilk gösterişinde karambola gelen o enfes film, 1 Mayıs'ta ikinci kez vizyona giriyor..
Bu defa kaçırmayın ve Devrim Arabaları'nı mutlaka görün..
"Türkiye nereye gidiyor" endişesi içinde olanlar, çocuklarının geleceğinden korkanlar gerçek Türkiye'nin, Türk insanının ne olduğunu ve hiçbir yere götürülemeyeceğini görecekler ve bütün sıkıntıların aşılacağına inanacak, yarınlara umutla bakmaya başlayacaklardır.
Çünkü bu film, bir hayali roman değil, buram buram gerçektir!..


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın