kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Mücevherler İstanbul'da buluşuyor

19.03.2009
18-22 Mart tarihleri arasında CNR Expo'da 28. kez düzenlenecek olan İstanbul Jewelry Show, dünya mücevher sektörünü ağırlamaya hazırlanıyor. Göz kamaştırıcı değerli taşlar, güzel mücevherler ve dünya mücevher endüstrisinin son trendleri mücevher meraklıları ile bu fuarda buluşacak.
Pırlantalı, renkli taşlı mücevher, incili ve altın takı, saat, pırlanta, renkli, yarı-kıymetli, sentetik taş, değerli metal, inci, gümüş takı gibi çeşitlerin sergileneceği fuarda, dünyanın her kıtasından ve Türkiye'nin dört bir yanından kuyumcular ürünlerini sergileyecek.

TAM 1 MİLYON DOLAR
Fuarın en dikkat çekici taraflarından biri, 1 milyar dolarlık bir mücevherin sergilenecek olması. Bunun yanı sıra kadınların mücevher ve ayakkabı tutkusunu buluşturan ürünler de oldukça ilgi çekecek gibi...
İki farklı model olarak dizayn edilen tasarımlarda kalp figürü ve yaprak yer alıyor.
Rotaforte Fuarcılık ve Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şermin Cengiz, dünyanın en büyük mücevher ve kuyum alıcılarını Asya ve Avrupa'nın buluşma noktası İstanbul'da ağırlamaktan onur duyduklarını, İstanbul Jewelry Show'un ürün, tasarım, konsept ve fikirlerin buluştuğu uluslararası bir ticaret platformu olduğunu söylüyor. İstanbul'un konumu dolayısıyla dünya mücevher cazibe merkezi olması için dünyanın pek çok ülkesinde tanıtım faaliyetlerini sürdürdüklerine değinen Cengiz, fuarın özellikle gerek Ortadoğu ve Rusya pazarına ulaşmak isteyen ülkeler gerekse Batı'ya açılmak isteyen bölge ülkeleri açısından önemli bir ticari köprü görevini gördüğünü belirtiyor.
Geçen yıl mart ayında düzenlenen fuarı 86 ülkeden 9 bin 416 yabancı profesyonel ile birlikte toplam 33bin 811 kişi ziyaret etmişti. Bu yıl 30 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Haberin fotoğrafları