kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Köy çocuklarına oyuncak desteği

Giriş Saati : 16.04.2009 16:05
Güncelleme : 16.04.2009 22:14
Yeni Haber
Palladium alışveriş merkezinin, 16 Nisan - 03 Mayıs tarihleri arasında oyuncak tutkunlarını ağırlayacağı, İstanbul Oyuncak Müzesi Sergisi bugün Sunay Akın’ın katılımıyla açıldı. ..
Dünyanın birçok ülkesinden farklı konseptte oyuncağı bir araya getiren sergide, İstanbul Oyuncak Müzesi'nde daha önce hiç görmediğiniz yepyeni oyuncaklar sergilenecek. Ayrıca sergi boyunca ziyaretçilerden toplanacak kullanılmayan oyuncaklar, Trabzon Maçka'da köy okullarına armağan edilecek.

Palladium, Sunay Akın tarafından kurulan İstanbul Oyuncak Müzesi ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle dünyanın çeşitli ülkelerinden farklı dönemlere ait oyuncakları ziyaretçileri ile buluşturacak.

Dünyanın dört bir yanından 15 yıldır toplanan oyuncaklarla, farklı kültürleri aynı çatı altında bir araya getiren İstanbul Oyuncak Müzesi, bu yıl Palladium'da, daha önce müze ziyaretçilerinin görmediği yepyeni oyuncaklarını sergileyecek.

Temel Reis, Mickey Mouse ve Pinokyo'nun ilk üretilen oyuncaklarından, antika bebekler ve bebek evlerine kadar uzanan yüzü aşkın antika oyuncak, Palladium ziyaretçilerini oyuncakların büyülü dünyasına götürecek.

Dünya tarihini kendi dilinden anlatan bu benzersiz oyuncaklar, geçmiş ile günümüz arasında özel bir bağ kuruyor. Bu özel sergi aynı zamanda anlamlı bir amaca da hizmet edecek. Sergi boyunca ziyaretçilerden toplanacak kullanılmayan oyuncaklar, Trabzon Maçka Köy okullarındaki çocukların yüzünü güldürecek.

7'den 70'e herkesin ilgisini çekecek sergi, özellikle 23 Nisan'da çocuklarına sürpriz yapmak isteyenler için güzel bir alternatif olacak. Sergi, 3 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.