kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
10 BİN TL HARCAYAN VAR Oyun konsolu tutkunlarısadece oyun için değil, DVD keyfi film için de yatırımyapıyor. Televizyon ve sessisteminin seçimine göremaliyet 3 ile 10 bin dolararasında değişiyor.

Ezeli rekabet sahadan önce PlayStation 3 ekranlarında

TİMUR SIRT
11.04.2009
Oyun tutkunu profesyonel futbolcular arasında FB'li Emre Belözoğlu ve GS'li Arda Turan geliyor. Futbolcular derbiden önce PlayStation maçlarında buluşuyor..
Yeşil sahalardaki rekabet PlayStation oyunlarıyla dev ekranlara taşıyor. Profesyonel futbolcuların evlerde ve kamplarda en çok oynadığı oyunlar arasında Playstation 3 oyunları geliyor. Türkiye'de oyun konsollarında en çok futbol oyunları oynanıyor. Krizle birlikte maçlara gitmeyi kesenler evlerde PlayStation partileriyle rahatlıyor. Genç yaşlı her kuşaktan insanların oynadığı oyunların keyfi için harcanan paralar ev eğlence sektörünün cirosunu artırıyor. PlayStation 3 sadece oyun için değil, yüksek çözünürlüklü film, fotoğraf, müzik ve internet için de kullanılıyor. Ayrıca DVD almaya gerek kalmıyor. USB sürücüler veya harici sabit diskler de PlayStation 3'e bağlanabiliyor. Milli Takım hazırlık kamplarının da vazgeçilmez eğlencesi haline gelen oyun konsolları futbolcuların rekabetini LCD ekranlara taşıyor.1080 P uyumlu oyun çok az olduğu için kullandığınız televizyonun Full HD olması fark etmiyor. Çünkü oyunların pek çoğu 720 P çözünürlüğe sahip. Oyunların takas piyasası da oldukça güçlü. Aynı oyunları oynamaktan sıkılanlar gittigidiyor.com sitesinde oyunlarını değiş tokuş ediyor. Oyunların fiyatları piyasaya çıkış tarihine ve türüne göre 50 ile 200 TL arasında değişiyor.

3bin TL'ye evde PlayStation 3 keyfi
PlayStation 3, 1000 TL
3Joistik tercihe göre 100 -150 TL
3Oyunlar 100 200 TL
LCD TV 1000 1500 TL