kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İlköğretim okulunda neşterle cinayet

AA
Giriş Saati : 16.04.2009 15:47
Güncelleme : 16.04.2009 21:35
Yeni Haber
Diyarbakır'da bir ilköğretim okulunda çıkan kavgada, 15 yaşındaki öğrenci, 13 yaşındaki çocuğu kalbine neşter saplayarak öldürdü...
Edinilen bilgiye göre, Çarıklı Mahallesi'ndeki ilköğretim okulunda, 6. sınıf öğrencisi Recep Çekme (13) ile 7. sınıf öğrencisi R.B. (15) arasında, henüz belirlenemeyen nedenle sınıfta çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Babası sağlık ocağında hizmetli olan R.B, elindeki neşterle kavga ettiği Çekme'ye saldırdı. Çekme, neşterin kalbine isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçan R.B, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Çekme'nin cenazesi, Diyarbakır Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından Çarıklı Mezarlığında toprağa verildi.

OKUL TATİL EDİLDİ

Mezarlıktan dönen Çekme'nin yakınları, bir süre okulun önünde toplanarak, duruma tepki gösterdi. Çekme'nin yakınlarının öğretmen ve görevlilere saldırması nedeniyle okul tatil edildi. Polis, okulun çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Çekme'nin ağabeyi Sinan Çekme, okulda büyük olan çocukların küçük çocuklardan para istediğini, kardeşinin de bunu ailesine anlatması üzerine, annesinin okula giderek şikayette bulunduğunu ileri sürdü.
Okulda önlem alınmadığını iddia eden Çekme, ''Annem kaç defa okula gidip durumu anlatmış. Hatta kardeşimi okuldan alarak başka bir okula göndereceğini söylemiş. Kardeşimden para istemişler. Kardeşim parayı vermeyince öldürüldü. Acımız çok büyük. Bu olayın takipçisi olacağız'' dedi.