kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Nisan 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

1 liraya ayakkabı izdihamı

CİHAN
Giriş Saati : 16.04.2009 16:16
Güncelleme : 16.04.2009 19:09
Yeni Haber
İstanbul'da açılan ayakkabı mağazası 1 TL'den başlayan fiyatlarla ayakkabı satınca, zor anlar yaşandı...
Yeni mağazasını Pendik'te Neo Alışveriş Merkezi'nde açan ayakkabı markası FLO'nun indirimini duyarlar mağazaya akın etti. Pek çok kişi, 1TL ile 19,95 TL arasında değişen fiyatlardaki ürünleri almak için birbiriyle yarışırken, zor anlar yaşandı.

FLO, kriz ortamına rağmen büyümeye devam ediyor. 56'ncı mağazasını Pendik Neo Marine Alışveriş Merkezi'nde hizmete açan firma, açılışa özel olarak bayan ayakkabıları 9,95 - 19,95 TL; çocuk ayakkabıları 9,95 TL, erkek ve spor ayakkabıları ise 19,95 TL'den satışa sundu. Bebek ayakkabılarının 1 TL'den satıldığı açılışta 100 TL'lik alışveriş yapan ilk 100 kişiye de MP3 çalar hediye edildi.

Ziylan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, küresel krize rağmen mağaza ağlarını genişletmeye devam edeceklerini belirterek, "17 Nisan'da da Gaziantep Sanko Alışveriş Merkezi'nde bir FLO daha açacağız. Burada sunduğumuz açılışa özel bütün kampanyalar Gaziantep mağazamızda da geçerli olacak" dedi.

Kampanyaları yıl içinde devam ettirmeyi planladıklarını belirten Ziylan, "Amacımız krizde alışveriş giderlerini azaltan tüketicileri kampanyalarla harekete geçirmek ve sektörü canlandırmak. Aylık, haftalık, günlük ve hatta saatlik kampanyalar planlıyoruz. Bunları sürekli olarak reklam çalışmalarıyla destekleyerek halkımıza duyuracağız. Kaliteli ve son moda ürünlere uygun fiyat avantajıyla sahip olmak isteyenler bu yıl FLO'nun kampanyalarını kaçırmasınlar" çağrısında bulundu. FLO'da bin 500 'ün üzerinde çanta, ayakkabı ve aksesuar seçeneği bulunuyor.