kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

14.04.2009
Başbuğ, gündemle ilgili görüş açıklayacak
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, bugün 10.30'da Harp Akademileri Komutanlığı'nda gündeme ilişkin görüşlerini açıklayacak. Konuşma için bin kişiye davetiye gönderildi. Başbuğ'un, gizli ses kayıtları, Ergenekon soruşturması, terörle mücadele ve Güneydoğu'daki seçim sonuçlarına ilişkin mesajlar da vermesi bekleniyor. Başbuğ'un konuşmasına davet edilen yazarlar arasında Nazlı Ilıcak, Fehmi Koru, Mehmet Altan gibi Genelkurmay'a yıllardır akredite edilmeyen yazarlar da var. Ancak, konuşma sonrasında gazetecilerin soru sormasına izin verilmeyecek.
Ceyda KARAASLAN / ANKARA

PKK "eylemsizliği" Haziran'a kadar uzattı
Terör örgütü PKK'nın son oluşumu olan KCK (Koma Civaken Kurdistan/Kürdistan Topluluklar Birliği), yerel seçimlere kadar aldığı eylemsizlik kararını, "İlk defa Kürt sorununun çatışmasızlık ortamında çözüm sürecine girebileceği düşüncesi ortaya çıkmıştır" diyerek, 1 Haziran'a kadar uzattı. KCK açıklamasında, halkın seçimde siyasi güçlere ve taraflara yüklediği diyalog ve demokratik çözüm politikasına fırsat vermek için bir süredir Türkiye'ye nefes aldıran çatışmasızlık ortamının 1 Haziran'a kadar sürdürülmesine karar verildiği kaydedildi.
DİYARBAKIR

Kaza geçiren muhabirimiz Balcı'ya Toplum Ödülü
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazetecilik 2008 Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. "Ve Nazar öldü" adlı haberiyle "Toplum Ödülü" ne layık görülen ve bir süre önce trafik kazası geçiren Ali Balcı'nın yerine ödülünü arkadaşı Yalçın Bel aldı. Yeni Şafak Gazetesi'nde çalıştığı dönemde Tuncay Güney röportajıyla da Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Şaban Arslan araştırma haber dalında ödüle layık görüldü.
Recai KÖMÜR