kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

İmam nikâhlı kocasını tek kurşunla öldürdü

Barış SÖZAL / SABAH
13.04.2009
7 çocuk annesi Sevgi E., 8 aydır birlikte yaşadığı Hayrettin Uzunöner'i, kendisiyle tanıştırdığı arkadaşını taciz ettiği ve onunla ilgilendiği için öldürdüğünü öne sürdü..
İstanbul Ümraniye'de önceki eşinden 7 çocuğu olan Sevgi E. (41), 8 ay önce dini nikâhla birlikte yaşamaya başladığı aynı yaştaki Hayrettin Uzunöner'i göğsünden tek kurşunla vurarak öldürdü. Olay önceki akşam 18.00 sıralarında Kazım Karabekir mahallesinde bulunan Bıçakçılar Sitesi'nde meydana geldi. Erenköy Telekom'da teknisyen olarak çalışan 2 çocuk babası Hayrettin Uzunöner, 8 ay önce eşine boşanma davası açtı ve iki yıl önce tanıştığı Sevgi E. ile imam nikâhı kıyarak aynı evde kalmaya başladı. Çocuklarını boşandığı eşine bırakan Sevgi E. ile yine çocuklarını boşanmak üzere olduğu eşine bırakan Hayrettin Uzunöner arasında kısa sürede anlaşmazlıklar başgösterdi.

SİLAHLA TESLİM OLDU
Daha önce de karakolluk oldukları belirlenen çift şiddetli kavgaya tutuştu. Yanında taşıdığı tabancasını çeken Sevgi E., iddiaya göre kendisine hakaret eden Uzunöner'i göğsünden tek kurşunla vurarak öldürdü. Olaydan yarım saat sonra suç aleti tabancayla polise giden Sevgi E., teslim oldu. Emniyette konuşmayarak susma hakkını kullanan Sevgi E., adliyeye sevk edilirken polislere sözlü olarak, "Hayrettin'le birlikteydik. Dini nikâh kıymıştık. Bir süre sonra tanıştırdığım arkadaşımı taciz etmeye başladı. Beni bırakıp arkadaşımla ilgilenince onu öldürdüm" dedi.