kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Nisan 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Yeni VW Passat ve Pick-Up gün sayıyor

Giriş Saati : 03.04.2009 14:10
Güncelleme : 03.04.2009 16:07
Sınıfının en çok satan modelleri arasında yer alan Volkswagen Passat, yenilenen rakiplerinin karşısına güçlenerek çıkacak...
Küçük hacimli dizel motoruyla dikkat çekecek olan orta sınıf sedanla birlikte, Volkswagen'in kendi geliştirdiği pick-up'ını ilk kez kullanma fırsatı bulduk. 2010'da satışa sunulacak bu iki yeni Volkswagen'le ilgili tüm detaylar "otohaber TMP Dergisi"nin 6 Nisan Pazartesi bayilerde olacak 15'inci sayısında.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Sahip oldukları vergi avantajı, SUV'ları zorlayan donanımları ve sürüş özellikleriyle ülkemizde büyük ilgi gören pick-up'lar arasındaki rekabette 2010'da kıyamet kopacak. Bu segmentten uzun süredir uzak duran ve pastayı Uzakdoğulu rakiplerine bırakan Volkswagen, tasarımı ve platformu tamamlanan ilk pick-up'ıyla 2010'un ikinci yarısında Türkiye'de olacak. Robust adını alması beklenen aracın ilk prototipinin direksiyonuna geçtik. 2010'da tüketicileri heyecanlandıracak bir diğer Volkswagen yeniliği olan yeni Passat, güncel modele göre olgunlaşan tasarımı ve yakıt ekonomisi odaklı motorlarıyla liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmak için nelere sahip? Bunun dışında Porsche'nin merakla beklenen dizel motorlu ilk otomobili Cayenne Dizel'in testi, sınıfına göre rekabetçi fiyatı ve güçlü motoruyla dikkat çeken araca ışık tutuyor. Zorlu kış mevsimini geride bırakan otomobilinizin, bahar günlerini karşılarken sorun çıkarmaması için yapmanız gereken "ilkbahar bakımıyla" ilgili detaylar sorunsuz bir sürüş için sizlere yardımcı olacak. BMW'nin ilk katlanır metal tavanlı roadster'ı yeni Z4, Audi'nin maceracı kıyafetlere bürünmüş 4x4 A4'ü A4 Allroad quattro ve gelecek yıl üretime geçecek olan yeni nesil Volkswagen Touareg'de kullanılacak olan yeni hibrid sisteminin ilk sürüş izlenimini derginin bu hafta yayınlanacak olan 15'inci sayısında bulabilirsiniz.
www.otohaber.com.tr